Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Windows Server 2003 SP2 no longer Working

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
CaelThunderwing

CaelThunderwing

    Newbie

  • Members
  • 12 posts
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
i had it working Just last bloody night... RIS w/ XP SP3 (still cant get nLited discs w/ drivers to work) but today i repartitioned the Main drive. in half 40GB for the OS, 40GB for the custom RIS images.

the changes i've made,

Install: EASEUS Partition Master SERVER
Action: Partition drive in half diving space to OS and RIS
Action Unistall from Windows componets WDS,
Action Reinstall WDS
Action: Remake RIS images
(NEW): Sysprep the Dell inspirion to the Server.

since doing so... no client PC can access Squat! always given PXE-E53 No boot filename Received on clients yet... they cant reach the Server.

i dont Remember what i change don my Linksys WRT54G v2.2, i've tried no DHCP enabled, tried it enabled nada...


How to remove advertisement from MSFN



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN