• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Kelsenellenelvian

WPI Bug Report Thread

210 posts in this topic

Could you attach your useroptions.js please?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you attach your useroptions.js please?

Here my useroptions.js...this is what you mean??

==========================================================================================================

// WPI Options 8.1.0

//

// User defined options

//

// Window tab

Resolution=0;

MainWindowWidth=800;

MainWindowHeight=600;

MainWindowX=-1;

MainWindowY=-1;

InstallerWindowX=100;

InstallerWindowY=35;

// General tab

NumCols=2;

// ---

Timer=true;

Seconds=20;

StartBeepAtSecs=00;

// ---

Language='nl';

// ---

DefaultInstallPath='default';

CustomInstallPath=[''];

// ---

AbortInstallIfFailure=false;

ExecuteCommandIfFailure=[''];

ContinueWhereFailed=false;

// Features tab

ShowExtraButtons=true;

DoNotShowIfCD=true;

USSFSilentMode=false;

VerifyInstallHDD=true;

AllowCheckForInternet=false;

LoadDesktopBeforeInstall=true;

ReOpenAfterInstall=false;

DisableCatCheckBoxes=true;

SortWithinCats=false;

DisableOnDepsNotMet=true;

AlwaysUseScrollBar=true;

DontSplitCats=false;

InstallByCategory=true;

ReallyForce=false;

DisableIfDoGray=false;

InstallFonts=false;

ShowCommandInInstaller=false;

ShowInstallerImages=false;

AlwaysShowOutputWindow=false;

EjectCDWhenDone=false;

DoNotShowIfUSB=true;

DisableHotKeys=false;

ShowDownloadOutput=false;

DisableInstallCombobox=false;

MaintainAutoLogonCount=false;

// Tools tab

ExecuteBeforeEnabled=false;

ExecuteBeforebit64=false;

ExecuteBefore=[''];

ExecuteAfterEnabled=false;

ExecuteAfterbit64=false;

ExecuteAfter=[''];

// ---

RestartComputer=true;

RestartType=0;

RestartSeconds=30;

DoNotLoadDesktop=false;

// ---

LogInstallation=false;

LogPath=['%systemdrive%\\WPI_Log.txt'];

TimeStampLogFile=false;

// Audio tab

PlayAudioInInstaller=true;

InstallAudio=['01.mp3','02.mp3','03.mp3','04.mp3','05.mp3','06.mp3','07.mp3','08.mp3','09.mp3','10.mp3','11.mp3','12.mp3','13.mp3','14.mp3','15.mp3','16.mp3','17.mp3','18.mp3',

'19.mp3','20.mp3','21.mp3','22.mp3','23.mp3','24.mp3','25.mp3','26.mp3','27.mp3','28.mp3','29.mp3','30.mp3','31.mp3','32.mp3','33.mp3','34.mp3','35.mp3','36.mp3','37.mp3','38.mp3'];

Volume=75;

Shuffle=true;

CopyAudioFolder=true;

CopyAudioPath=['C:\\Audio'];

DeleteAudioFolder=true;

// Sounds tab

SndWPIStartCB=true;

SndWPIStart=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\Alert.wav"'];

SndInstallStartCB=false;

SndInstallStart=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\AtBeginning.wav"'];

SndInstallSuccessCB=false;

SndInstallSuccess=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\Yes.wav"'];

SndInstallWarningCB=true;

SndInstallWarning=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\Warning.wav"'];

SndInstallFailCB=true;

SndInstallFail=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\No.wav"'];

SndInstallFinishCB=true;

SndInstallFinish=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\AtEnd.wav"'];

SndWPIExitCB=false;

SndWPIExit=['"%wpipath%\\Audio\\SoundsScheme\\Exit.wav"'];

===================================================================

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside // Tools tab

Select: LogInstallation=true;

Try again and save your WPI_Log.txt after the installation is done, and attach here please.

Using: DeleteAudioFolder=true;

This can help us to give some help!

However seems strange installing Windows Live Essentials 2012 after 1:32 minute !

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

However seems strange installing Windows Live Essentials 2012 after 1:32 minute !

Windows Live Essentials 2012 is already install now...it did only check the allready installed files^^.Clean install it takes 4 to 5 min.

Here my log:

WPI Installatie Log bestand

Installatie process gestart om: maandag 20 augustus 2012 21:24:59

WPI information:

Version=8.5.7

Used launcher=true

Internet Explorer version=9.0

Internet Connection=true

Operating System

Operating System=Win7

Edition ID=Not found

Service Pack=1

Architecture

Architecture Name=AuthenticAMD

Architecture Name String=AMD Athlon II X2 250 Processor

Architecture ID=AMD64 Family 16 Model 6 Stepping 3

Number Of Processors=2

MHz=3013

Architecture Type=AMD64

Architecture Bits=64

Options file=f:\WPI\UserFiles\useroptions.js

Configuratie Bestand=f:\WPI\UserFiles\config.js

Network file=f:\WPI\UserFiles\networkoptions.js

// Window tab

Resolution=0

MainWindowWidth=800

MainWindowHeight=600

MainWindowX=-1

MainWindowY=-1

InstallerWindowX=100

InstallerWindowY=35

// General tab

NumCols=2

// ---

Timer=true

Seconds=20

StartBeepAtSecs=0

// ---

Language='nl'

// ---

DefaultInstallPath='default'

CustomInstallPath=['']

// ---

AbortInstallIfFailure=false

ExecuteCommandIfFailure=['']

ContinueWhereFailed=false

// Features tab

ShowExtraButtons=true

DoNotShowIfCD=true

USSFSilentMode=false

VerifyInstallHDD=true

AllowCheckForInternet=false

LoadDesktopBeforeInstall=true

ReOpenAfterInstall=false

DisableCatCheckBoxes=true

SortWithinCats=false

DisableOnDepsNotMet=true

AlwaysUseScrollBar=true

DontSplitCats=false

InstallByCategory=true

ReallyForce=false

DisableIfDoGray=false

InstallFonts=false

ShowCommandInInstaller=false

ShowInstallerImages=false

AlwaysShowOutputWindow=false

EjectCDWhenDone=false

DoNotShowIfUSB=true

DisableHotKeys=false

// Tools tab

MonitorResolution=0

MonitorDepth=0

MonitorRefresh=0

// ---

ExecuteBeforeEnabled=false

ExecuteBeforebit64=false

ExecuteBefore=['']

ExecuteAfterEnabled=false

ExecuteAfterbit64=false

ExecuteAfter=['']

// ---

RestartComputer=true

RestartType=0

RestartSeconds=30

DoNotLoadDesktop=false

// ---

LogInstallation=true

LogPath=['%systemdrive%\WPI_Log.txt'];

TimeStampLogFile=false

// Audio tab

PlayAudioInInstaller=true

InstallAudio=['01.mp3,02.mp3,03.mp3,04.mp3,05.mp3,06.mp3,07.mp3,08.mp3,09.mp3,10.mp3,11.mp3,12.mp3,13.mp3,

14.mp3,15.mp3,16.mp3,17.mp3,18.mp3,19.mp3,20.mp3,21.mp3,22.mp3,23.mp3,24.mp3,25.mp3,26.mp3,27.mp3,28.mp3,

29.mp3,30.mp3,31.mp3,32.mp3,33.mp3,34.mp3,35.mp3,36.mp3,37.mp3,38.mp3']

Volume=75

Shuffle=true

CopyAudioFolder=true

CopyAudioPath=['C:\Audio']

DeleteAudioFolder=true

// Sounds tab

SndWPIStartCB=true

SndWPIStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Alert.wav"'];

SndInstallStartCB=false

SndInstallStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtBeginning.wav"'];

SndInstallSuccessCB=false

SndInstallSuccess=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Yes.wav"'];

SndInstallFailCB=true

SndInstallFail=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\No.wav"'];

SndInstallFinishCB=true

SndInstallFinish=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtEnd.wav"'];

// Style tab

Theme='Ed2'

Skin='SkyBlue'

BgPicture=''

// ---

LayoutStyle=1

// ---

ShowToolTips=true

Global variables:

%OSLANG%=NLD

%WPIPATH%=f:\WPI

%ROOT%=f:

%CDROM%=

USB=F:

%DOSPATH%=

%SYSTEMDRIVE%=C:

%WINDIR%=C:\Windows

%PROGRAMFILES%=C:\Program Files

%TEMP%=C:\Users\GEBRUI~1\AppData\Local\Temp

%SYSDIR%=C:\Windows\System32

%ALLUSERSPROFILE%=C:\ProgramData

%USERPROFILE%=C:\Users\Gebruiker

%APPDATA%=C:\Users\Gebruiker\AppData\Roaming

%COMMONPROGRAMFILES%=C:\Program Files\Common Files

List of programs to be installed:

Copying audio folder to harddrive

Windows Live Essentials 16.4.3503.728 x64.

Deleting audio folder from harddrive

3 Items, 3 Commands

-----

maandag 20 augustus 2012 21:25:01

Program: Copying audio folder to harddrive

Uniek ID: COPY_AUDIO_TO_HD

Volgorde: 0

Categorie: WPI Built In

maandag 20 augustus 2012 21:25:15 - cmd1 Success (returned code 0): CMD /C XCOPY f:\WPI\Audio C:\Audio /C /I /E /Y /H /R

maandag 20 augustus 2012 21:25:16 - Finished installation.

-----

maandag 20 augustus 2012 21:25:16

Program: Windows Live Essentials 16.4.3503.728 x64.

Uniek ID: MESSENGER

Volgorde: 000021

Categorie: Windows Live Essentials 2012:

maandag 20 augustus 2012 21:26:22 - cmd1 Success (returned code 0): "f:\WPI\Install\MSN2011x64\WLM2012.exe"

maandag 20 augustus 2012 21:26:22 - Finished installation.

-----

maandag 20 augustus 2012 21:26:23

Program: Deleting audio folder from harddrive

Uniek ID: DELETE_AUDIO_FROM_HD

Volgorde: 0

Categorie: WPI Built In

maandag 20 augustus 2012 21:26:23 - cmd1 ** Warning ** (returned code 145): CMD /C RD /S /Q C:\Audio

maandag 20 augustus 2012 21:26:24 - Finished installation.

-----

Number of failed installations: 0

Install process finished at: maandag 20 augustus 2012 21:26:24

Edited by Whatsup
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can read, error code 145:

System Error Codes

Error Code 145

System error code 145 means "The directory is not empty." This error code may also display as "ERROR_DIR_NOT_EMPTY" or as the value 0x91.

Sometimes RMDIR /S /Q "C:\Audio "

works better than RD /S /Q "C:\Audio" to delete a folder.

Or like this:

cmd

cmd /c del /s /f /q "C:\Audio\*.*" && rd /s /q "C:\Audio"

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes RMDIR /S /Q "C:\Audio "

works better than RD /S /Q "C:\Audio" to delete a folder.

Or like this:

cmd

cmd /c del /s /f /q "C:\Audio\*.*" && rd /s /q "C:\Audio"

How can i test this option or where can i change this ??

the Audio folder is empty..I try it also with 5 songs!! maby to many songs..but same error.

Thx again for your time sir^^

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

To do simple, use: DeleteAudioFolder=false

And use the command {BATCH} with WPI to clean all the files and the folder "C:\Audio" with the batch file given above.

*Edit: Or try using quotes with WPI and give the path: "C:\Audio"

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

To do simple, use: DeleteAudioFolder=false

And use the command {BATCH} with WPI to clean all the files and the folder "C:\Audio" with the batch file given above.

Okidoki^^

I put this in my Run command it runs immediately after the restart RD /S /Q "C:\Audio" and this work great.

Thx and Grt^^

Edited by Whatsup
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tested using RMDIR /S /Q and worked fine! (inside installer.js).

And path is: C:\Audio with Audio Player

WPI_Log.txt


Fichier journal de l'installation WPI

Début de l'installation: mardi 21 août 2012 15:14:59

Information WPI:
Version=8.5.7
Exécutable utilisé=true
Version d'Internet Explorer=9.0

Connexion Internet=true

Système d'exploitation
Système d'exploitation=Not found
Version du Système d'exploitation=6.1
ID Edition=Not found
Service Pack=1

Architecture
Nom de l'Architecture=GenuineIntel
Chaîne du Nom de l'Architecture=Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
ID Architecture=x86 Family 15 Model 4 Stepping 1
Nombre de Processeurs=2
MHz=3000
Type d'Architecture=x86
Bits Architecture=32

Fichier Options=C:\WPI_v8.5.7\UserFiles\useroptions.js
Fichier Configuration=C:\WPI_v8.5.7\UserFiles\config.js
Fichier Réseau=C:\WPI_v8.5.7\UserFiles\networkoptions.js

// Window tab
Resolution=0
MainWindowWidth=800
MainWindowHeight=600
MainWindowX=-1
MainWindowY=-1
InstallerWindowX=25
InstallerWindowY=25

// General tab
NumCols=1
// ---
Timer=true
Seconds=59
StartBeepAtSecs=10
// ---
Language='fr'
// ---
DefaultInstallPath='default'
CustomInstallPath=['']
// ---
AbortInstallIfFailure=true
ExecuteCommandIfFailure=['']
ContinueWhereFailed=false

// Features tab
ShowExtraButtons=true
DoNotShowIfCD=true
USSFSilentMode=false
VerifyInstallHDD=false
AllowCheckForInternet=false
LoadDesktopBeforeInstall=false
ReOpenAfterInstall=false
DisableCatCheckBoxes=false
SortWithinCats=false
DisableOnDepsNotMet=true
AlwaysUseScrollBar=true
DontSplitCats=true
InstallByCategory=true
ReallyForce=false
DisableIfDoGray=false
InstallFonts=false
ShowCommandInInstaller=true
ShowInstallerImages=false
AlwaysShowOutputWindow=false
EjectCDWhenDone=false
DoNotShowIfUSB=true
DisableHotKeys=false

// Tools tab
MonitorResolution=0
MonitorDepth=0
MonitorRefresh=0
// ---
ExecuteBeforeEnabled=false
ExecuteBeforebit64=false
ExecuteBefore=['']
ExecuteAfterEnabled=false
ExecuteAfterbit64=false
ExecuteAfter=['']
// ---
RestartComputer=false
RestartType=0
RestartSeconds=30
DoNotLoadDesktop=true
// ---
LogInstallation=true
LogPath=['%systemdrive%\WPI_Log.txt'];
TimeStampLogFile=false

// Audio tab
PlayAudioInInstaller=true
InstallAudio=['Galaga.mid,Zelda.mid']
Volume=75
Shuffle=true
CopyAudioFolder=true
CopyAudioPath=['C:\Audio']
DeleteAudioFolder=true
DeleteAudioFolder=['true']

// Sounds tab
SndWPIStartCB=true
SndWPIStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Alert.wav"'];
SndInstallStartCB=false
SndInstallStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtBeginning.wav"'];
SndInstallSuccessCB=false
SndInstallSuccess=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Yes.wav"'];
SndInstallFailCB=false
SndInstallFail=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\No.wav"'];
SndInstallFinishCB=false
SndInstallFinish=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtEnd.wav"'];

// Style tab
Theme='Win7'
Skin='SkyBlue'
BgPicture=''
// ---
LayoutStyle=1
// ---
ShowToolTips=true

Variables Globales:
%OSLANG%=
%WPIPATH%=C:\WPI_v8.5.7
%ROOT%=C:
%CDROM%=
USB=
%DOSPATH%=
%SYSTEMDRIVE%=C:
%WINDIR%=C:\Windows
%PROGRAMFILES%=C:\Program Files
%TEMP%=C:\Users\Antoine\AppData\Local\Temp
%SYSDIR%=C:\Windows\System32
%ALLUSERSPROFILE%=C:\ProgramData
%USERPROFILE%=C:\Users\Antoine
%APPDATA%=C:\Users\Antoine\AppData\Roaming
%COMMONPROGRAMFILES%=C:\Program Files\Common Files

Liste des programmes à installer:
Copie du dossier audio sur le disque dur
VLC
Suppression du dossier audio sur le disque dur

3 Eléments, 3 Commandes

-----

mardi 21 août 2012 15:15:00
Programme: Copie du dossier audio sur le disque dur
ID unique: COPY_AUDIO_TO_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
mardi 21 août 2012 15:15:00 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C XCOPY C:\WPI_v8.5.7\Audio C:\Audio /C /I /E /Y /H /R
mardi 21 août 2012 15:15:01 - Installation terminée.

-----

mardi 21 août 2012 15:15:01
Programme: VLC
ID unique: VLC
Ordre: 000001
Catégorie: Applications
mardi 21 août 2012 15:15:16 - cmd1 Succès (Code de retour 0): "C:\WPI_v8.5.7\Install\vlc-2.0.3-win32.exe" /S
mardi 21 août 2012 15:15:17 - Installation terminée.

-----

mardi 21 août 2012 15:15:17
Programme: Suppression du dossier audio sur le disque dur
ID unique: DELETE_AUDIO_FROM_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
mardi 21 août 2012 15:15:17 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C RMDIR /S /Q C:\Audio
mardi 21 août 2012 15:15:18 - Installation terminée.

-----

Nombre d'installations échouées: 0

Installation terminée: mardi 21 août 2012 15:15:18

*Edit:

I have the same result inside WPI_Log.txt but using %systemdrive%\Audio, with the correct path, if I change inside global.js this line:

var CopyAudioPath=['%systemdrive%\\Audio'];

with:

var CopyAudioPath='%systemdrive%\\Audio';

But the music isn't displayed ! Only using C:\Audio

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK so let me sum this up:

With a minor change in commandline and having a static path the audio from harddrive works correctly for the two of you?

I can easily implement changes to reflect that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems it would be useful to change, inside installer.js the :


case 'DELDIR':
cmd="CMD /C RD /S /Q " + cmd;

Using - if it's possible - : CMD /C DEL /S /F /Q "AudioPath\*.*" && RD /S /Q "AudioPath"

Because the trouble is with mp3 files. I got the same error code 145 (the folder is empty, but the folder isn't removed).

But with a fixed path C:\Audio the music is displayed.

WPI_Log.txt



// Audio tab
PlayAudioInInstaller=true
InstallAudio=['Sleep Away.mp3']
Volume=75
Shuffle=true
CopyAudioFolder=true
CopyAudioPath=['C:\Myspace']
DeleteAudioFolder=true



mardi 21 août 2012 23:00:56
Programme: Copie du dossier audio sur le disque dur
ID unique: COPY_AUDIO_TO_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
mardi 21 août 2012 23:00:57 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C XCOPY C:\WPI_v8.5.7\Audio C:\Myspace /C /I /E /Y /H /R
mardi 21 août 2012 23:00:57 - Installation terminée.

-----

mardi 21 août 2012 23:00:57
Programme: VLC
ID unique: ---Nouveau---
Ordre: 900001
Catégorie: Applications
mardi 21 août 2012 23:01:15 - cmd1 Succès (Code de retour 0): "C:\WPI_v8.5.7\Install\vlc-2.0.3-win32.exe" /S
mardi 21 août 2012 23:01:15 - Installation terminée.

-----

mardi 21 août 2012 23:01:16
Programme: Suppression du dossier audio sur le disque dur
ID unique: DELETE_AUDIO_FROM_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
mardi 21 août 2012 23:01:16 - cmd1 ** Avertissement ** (Code de retour 145): CMD /C RMDIR /S /Q C:\Myspace
mardi 21 août 2012 23:01:16 - Installation terminée.

-----

Nombre d'installations échouées: 0

Installation terminée: mardi 21 août 2012 23:01:17

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

K will upload a test version tonight for you twos approval

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi....

Wow myselfidem,nice solutions you found!!!!

Thx a lot men^^.

And yes i love to try it Kel.thx to^^

PS:Sorry for late replay!!!hard time work here!!!.....

Thank you guys...

greatings..

Edited by Whatsup
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's just a question:

How to be sure that the music inside the installer is really displayed from the HDD if we select: copy the Audio folder and play from the HDD?

Regards

*Edit: I see that the problem is when a mp3 file is in use (at last) the error code 145 is displayed and the folder isn't removed, but all files inside are removed!

And there is no trouble to remove the files and folder if another music file (.mid file) is selected at the end of the installation, all files and the folder are removed (also mp3 files), using RD /S /Q "Audiopath".

I think this is proof that the music file is read from the HDD!

*Edit: Problem solved adding more time to stop Media Player using mp3 files at line 532 inside installer.js and with a fixed path C:\Audio


if (PlayAudioInInstaller && DeleteAudioFolder && programs[i].uid=="DELETE_AUDIO_FROM_HD") // Stop player so can delete folder
{
document.getElementById("MediaPlayer").controls.stop();
document.getElementById("MediaPlayer").url="";
Pause(0,2500);
}


Fichier journal de l'installation WPI

Début de l'installation: mercredi 22 août 2012 13:24:22

Information WPI:
Version=8.5.7
Exécutable utilisé=true
Version d'Internet Explorer=9.0

Connexion Internet=true

Système d'exploitation
Système d'exploitation=Not found
ID Edition=Not found
Service Pack=1

Architecture
Nom de l'Architecture=GenuineIntel
Chaîne du Nom de l'Architecture=Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
ID Architecture=x86 Family 15 Model 4 Stepping 1
Nombre de Processeurs=2
MHz=3001
Type d'Architecture=x86
Bits Architecture=32

Fichier Options=C:\WPI_v8.5.7\UserFiles\useroptions.js
Fichier Configuration=C:\WPI_v8.5.7\UserFiles\config.js
Fichier Réseau=C:\WPI_v8.5.7\UserFiles\networkoptions.js

// Window tab
Resolution=0
MainWindowWidth=800
MainWindowHeight=600
MainWindowX=-1
MainWindowY=-1
InstallerWindowX=25
InstallerWindowY=25

// General tab
NumCols=1
// ---
Timer=true
Seconds=59
StartBeepAtSecs=10
// ---
Language='fr'
// ---
DefaultInstallPath='default'
CustomInstallPath=['']
// ---
AbortInstallIfFailure=false
ExecuteCommandIfFailure=['']
ContinueWhereFailed=false

// Features tab
ShowExtraButtons=true
DoNotShowIfCD=true
USSFSilentMode=false
VerifyInstallHDD=false
AllowCheckForInternet=false
LoadDesktopBeforeInstall=false
ReOpenAfterInstall=false
DisableCatCheckBoxes=false
SortWithinCats=false
DisableOnDepsNotMet=true
AlwaysUseScrollBar=true
DontSplitCats=true
InstallByCategory=true
ReallyForce=false
DisableIfDoGray=false
InstallFonts=false
ShowCommandInInstaller=true
ShowInstallerImages=true
AlwaysShowOutputWindow=false
EjectCDWhenDone=false
DoNotShowIfUSB=true
DisableHotKeys=false

// Tools tab
MonitorResolution=0
MonitorDepth=0
MonitorRefresh=0
// ---
ExecuteBeforeEnabled=false
ExecuteBeforebit64=false
ExecuteBefore=['']
ExecuteAfterEnabled=false
ExecuteAfterbit64=false
ExecuteAfter=['']
// ---
RestartComputer=false
RestartType=0
RestartSeconds=30
DoNotLoadDesktop=true
// ---
LogInstallation=true
LogPath=['%systemdrive%\WPI_Log.txt'];
TimeStampLogFile=false

// Audio tab
PlayAudioInInstaller=true
InstallAudio=['Kalimba.mp3']
Volume=75
Shuffle=false
CopyAudioFolder=true
CopyAudioPath=['C:\Audio']
DeleteAudioFolder=true

// Sounds tab
SndWPIStartCB=true
SndWPIStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Alert.wav"'];
SndInstallStartCB=false
SndInstallStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtBeginning.wav"'];
SndInstallSuccessCB=false
SndInstallSuccess=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Yes.wav"'];
SndInstallFailCB=false
SndInstallFail=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\No.wav"'];
SndInstallFinishCB=false
SndInstallFinish=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtEnd.wav"'];

// Style tab
Theme='Win7'
Skin='SkyBlue'
BgPicture=''
// ---
LayoutStyle=1
// ---
ShowToolTips=true

Variables Globales:
%OSLANG%=
%WPIPATH%=C:\WPI_v8.5.7
%ROOT%=C:
%CDROM%=
USB=
%DOSPATH%=
%SYSTEMDRIVE%=C:
%WINDIR%=C:\Windows
%PROGRAMFILES%=C:\Program Files
%TEMP%=C:\Users\Antoine\AppData\Local\Temp
%SYSDIR%=C:\Windows\System32
%ALLUSERSPROFILE%=C:\ProgramData
%USERPROFILE%=C:\Users\Antoine
%APPDATA%=C:\Users\Antoine\AppData\Roaming
%COMMONPROGRAMFILES%=C:\Program Files\Common Files

Liste des programmes à installer:
Copie du dossier audio sur le disque dur
VLC
Suppression du dossier audio sur le disque dur

3 Eléments, 3 Commandes

-----

mercredi 22 août 2012 13:24:23
Programme: Copie du dossier audio sur le disque dur
ID unique: COPY_AUDIO_TO_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
mercredi 22 août 2012 13:24:23 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C XCOPY C:\WPI_v8.5.7\Audio C:\Audio /C /I /E /Y /H /R
mercredi 22 août 2012 13:24:24 - Installation terminée.

-----

mercredi 22 août 2012 13:24:24
Programme: VLC
ID unique: ---Nouveau---
Ordre: 900001
Catégorie: Applications
mercredi 22 août 2012 13:24:40 - cmd1 Succès (Code de retour 0): "C:\WPI_v8.5.7\Install\vlc-2.0.3-win32.exe" /S
mercredi 22 août 2012 13:24:41 - Installation terminée.

-----

mercredi 22 août 2012 13:24:46
Programme: Suppression du dossier audio sur le disque dur
ID unique: DELETE_AUDIO_FROM_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
mercredi 22 août 2012 13:24:46 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C RD /S /Q C:\Audio
mercredi 22 août 2012 13:24:46 - Installation terminée.

-----

Nombre d'installations échouées: 0

Installation terminée: mercredi 22 août 2012 13:24:47

*Edit: There is no trouble selecting Install.m3u file but this one isn't displayed...Strange!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's just a question:

How to be sure that the music inside the installer is really displayed from the HDD if we select: copy the Audio folder and play from the HDD?

Inside Install.m3u you can see,if the music play from CD/DVD/USB or HHD..

CD/DVD/USB then setting is 01.mp3

HHD then settings is C:\Audio\01.mp3

Grt Whatsup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks! :)

Install.m3u (example mine)


C:\Audio\Kalimba.mp3
C:\Audio\Install.m3u

Have you tried to change only the time inside installer.js like I explained above?

Works fine for me!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks!

Have you tried to change only the time inside installer.js like I explained above?

No not yet...

I go try it...but i have not realy the time problem..But maby i mis it?

I go test it to be sure..

Thx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's easy to do, you just need to change the time (0,250) to (0,2500) inside installer.js and keep copy and delete the Audio folder!

Thanks to give your result!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks! :)

Install.m3u (example mine)

C:\Audio\Install.m3u is not visible in my Install.m3u.

Only C:\Audio\01.mp3 t/m C:\Audio\38.mp3

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's because making test I selected Install.m3u ! :)

Please give your result about my question above, when you have time!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please give your result about my question above, when you have time!

Lol...You are amazing...No Warning more!!!!

Pause(0,2500); Fix it^^

Succes now!!!!

Nice Men thx again^^

Edited by Whatsup
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Whatsup and Cheers and enjoy! ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside Install.m3u you can see,if the music play from CD/DVD/USB or HHD..

CD/DVD/USB then setting is 01.mp3

HHD then settings is C:\Audio\01.mp3

Yes! About the HDD...

But I think, if we do not copy the Audio folder to HDD, the music is displayed inside the installer Audio Player and there is no path:

Install.m3u

Kalimba.mp3

(I realize that this is what you said but in a different way! )

It seems the trouble is that the file Install.m3u doesn't accept variables like %systemdrive% and fixe the path to CopyAudio toHD with "C:\Audio" (drive letter), will be a solution, I think!

Environment variable

Cheers

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

v8.5.8 Updates - Released August 23rd, 2012

====================================================

*** Lots of audio fixes.

*** Added fuction getosver number.

*** Fixed more missing information from the log file.

*** Changed the lang_en file. (Line 181 and a new line at bottom)

Use your update function

OR

http://www.wpiw.net/downloads/WPI_v8.5.8.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.