• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Kelsenellenelvian

WPI Bug Report Thread

210 posts in this topic

Many thanks Kels for the new release WPI_v8.5.8 :thumbup

However, I think it's better to avoid fatal errors to fix the path for Copy Audio to HDD like: C:\WPI_Audio (without quotes).

If a user keep only "C:\" many folders will be removed during testing!

Regards

*Edit: WARNING!! I tested now using "C:\" and my system crashes and I lost all my work, my datas and the french translated manual...

I must reinstall my system...

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMFG!!!

I am so sorry.

I guess I got it to truly delete the audio folder now though huh?

I fixed the path issue and reuploaded it.

Once again I am very sorry. :S

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't worry Kels. I am the culprit...;)

My bad..

I wanted just give the warning...

Keep your good work.

Regards

"Edit: Maybe the best way would be to "block" the path for Copy Audio folder to HDD, because if we use one time this fonction, skeep and we try again we can set the path to "C:\" only !

To be sure and avoid this fatal error - with copy and remove the folder - as Windows always is installed on "C:\" partition what do you think to block the path with a greyed text with the path ?

The path, like this, can't be changed: Example : C:\WPI_Audio

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tanslated french manual was recovered using Restauration: :thumbup

Restauration

As I have a multiboot with Windows XP and Windows 7, I have recovered my translated french manual, but it is not all translated now! :yes:

I must reinstall my system, but it's not a problem!

Regards

*Edit:

It would be fine to block (greyed) the path for C:\WPI_Audio (or C:\Audio), for security reason and/or inadvertently !

When I select some applications there is an error on Windows 7 with System event and the system needs time: 4 minutes to start and 4 minutes to restart the first time.

If I install all programs, all is fine: 20 seconds to start and 20 seconds to restart.

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
It would be fine to block (greyed) the path for C:\WPI_Audio (or C:\Audio), for security reason and/or inadvertently !

When I select some applications there is an error on Windows 7 with System event and the system needs time: 4 minutes to start and 4 minutes to restart the first time.

If I install all programs, all is fine: 20 seconds to start and 20 seconds to restart.

Can you clarify???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi..

WPI_v8.5.8 test!!

"C:\Audio" With quotation marks it Fail...no music !!!

C:\Audio This work fine!!...music play well^^

---------------------------------------------------------------------------

case 'DELDIR':

cmd="CMD /C RMDIR /S /Q "+ cmd; this one Fail here to...Warning is back!!!..Audio folder still on HHD.

case 'DELDIR':

cmd="CMD /C RD /S /Q " + cmd; Stay by this one...this work fine Audio folder is now remove^^.

-------------------------------------------------------------------------

With these changes it works fine...Thanks for your hard work on this Fix Kel..

Grt Whatsup.

Edited by Whatsup
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kel you should try just \Audio without C: drive letter

I use just a backslash+foldername with the cmd prompt in my waik commands because it automatically assumes the folder is on the system drive (worth a try)

Edited by ricktendo64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

About the path to copy Audio foder on HDD.

At first time the path is writed inside the box when a user wants copy the Audio folder and remove after the installation is done, but if we uncheck the remove and copy option and uncheck Audio Player, we can see if we select a new time the Audio Player that the box to write the installation path is empty and we can write: C:\

Block the path to C:\WPI_Audio would be a fine security for everyone. That mean we can not write inside the box even if we uncheck boxes.

About the error if I select some applications and not all to install, when Windows restart there is a message on the taskbar: Error: Windows could not connect to the Event System Service, after 4 minutes to restart.

I think we must keep the path to C:\WPI_Audio to write the music playlist inside Install.m3u file!

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kel you should try just \Audio without C: drive letter

I use just a backslash+foldername with the cmd prompt in my waik commands because it automatically assumes the folder is on the system drive (worth a try)

Hi ricktendo64.

I test your option..but sorry it fail here.

Grt Whatsup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

We can see inside Install.m3u file that using quotes for the path to copy and remove the folder give errors:

"C:\Audio"\Java.mid
"C:\Audio"\Mario.mid

The music is only displayed using a path without quotes.

Install.m3u

C:\WPI_Audio\Java.mid
C:\WPI_Audio\Mario.mid
C:\WPI_Audio\Kalimba.mp3

But with mp3 files there is a warning message like said Whatsup: The command RMDIR gives the error and path with quotes doesn't work (no music displayed)

Same result as Whatsup.

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Honestly? I am nearly ready to remove the whole feature. I have spent 40+ hours on it in the past week...

I can fix the quotes issue but I only get the damned audio folder to delete half of the time...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a reason why


<!--[if lt IE 7]>
<style type="text/css">
img, div, input, span { behavior: url("../WPIScripts/iepngfix.htc") }
</style>
<![endif]-->

has been removed from WPI.HTA? Without that transparency doesn't work in IE6.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm not sure I have added it back into my master though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using RD or RMDIR inside the installer.js works fine!

Give error because a space is missing inside the line 1177:

case 'DELDIR':

cmd="CMD /C RMDIR /S /Q "space missing+ cmd;

fsoCmd=true;

break;

WPI_Log.txt


// Audio tab
PlayAudioInInstaller=true
InstallAudio=['Kalimba.mp3']
Volume=75
Shuffle=false
CopyAudioFolder=true
CopyAudioPath=['C:\WPI_Audio']
DeleteAudioFolder=true

//

vendredi 24 août 2012 08:25:39
Programme: Copie du dossier audio sur le disque dur
ID unique: COPY_AUDIO_TO_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
vendredi 24 août 2012 08:25:39 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C XCOPY C:\WPI_v8.5.8\Audio "C:\WPI_Audio" /C /I /E /Y /H /R
vendredi 24 août 2012 08:25:39 - Installation terminée.

-----

vendredi 24 août 2012 08:25:39
Programme: VLC
ID unique: VLC
Ordre: 000001
Catégorie: Applications
vendredi 24 août 2012 08:25:55 - cmd1 Succès (Code de retour 0): "C:\WPI_v8.5.8\Install\vlc-2.0.3-win32.exe" /S
vendredi 24 août 2012 08:25:55 - Installation terminée.

-----

vendredi 24 août 2012 08:25:58
Programme: Suppression du dossier audio sur le disque dur
ID unique: DELETE_AUDIO_FROM_HD
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
vendredi 24 août 2012 08:25:58 - cmd1 Succès (Code de retour 0): CMD /C RMDIR /S /Q "C:\WPI_Audio"
vendredi 24 août 2012 08:25:58 - Installation terminée.

-----

Nombre d'installations échouées: 0

Installation terminée: vendredi 24 août 2012 08:25:59

Regards

@Whatsup

Take care with the spaces inside the command you have changed!

case 'DELDIR':

cmd="CMD /C RD /S /Q(space in)"(space in)+(space in)cmd;

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a reason why


<!--[if lt IE 7]>
<style type="text/css">
img, div, input, span { behavior: url("../WPIScripts/iepngfix.htc") }
</style>
<![endif]-->

has been removed from WPI.HTA? Without that transparency doesn't work in IE6.

Thanks Francesco. This is also missing inside Installer.hta

This code was inside previous version (WPI 8.0.0)

Regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Whatsup

Take care with the spaces inside the command you have changed!

I did not change it..only copy en past here for info.

But Thanks for the info...I'll keep an eye on^^

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Whatsup

Take care with the spaces inside the command you have changed!

I did not change it..only copy en past here for info.

But Thanks for the info...I'll keep an eye on^^

Could you try now changing the command inside installer.js, like this, and let us know the result?:


case 'DELDIR':
cmd="CMD /C RMDIR /S /Q " + cmd;
fsoCmd=true;
break;

Works fine for me!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Honestly? I am nearly ready to remove the whole feature. I have spent 40+ hours on it in the past week...

I can fix the quotes issue but I only get the damned audio folder to delete half of the time...

I'm really sorry.that it so much time cost you...that was not my intention..again sorry Kel.

To make it clear for you:

No1:

C:\Audio Fix my music start...work great like this way.

===============================================================

No2:

if (PlayAudioInInstaller && DeleteAudioFolder && programs.uid=="DELETE_AUDIO_FROM_HD") // Stop player so can delete folder

{

document.getElementById("MediaPlayer").controls.stop();

document.getElementById("MediaPlayer").url="";

Pause(0,2500);

}

Pause(0,2500); Fix the Audio folder removed from HD works great like this way...

===============================================================

Thx alot for all your time...and again sorry.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Honestly? I am nearly ready to remove the whole feature. I have spent 40+ hours on it in the past week...

I can fix the quotes issue but I only get the damned audio folder to delete half of the time...

It's just a little error inside the command!

Regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Whatsup

Take care with the spaces inside the command you have changed!

I did not change it..only copy en past here for info.

But Thanks for the info...I'll keep an eye on^^

Could you try now changing the command inside installer.js, like this, and let us know the result?:


case 'DELDIR':
cmd="CMD /C RMDIR /S /Q " + cmd;
fsoCmd=true;
break;

Works fine for me!

Yes test succesfull..it work nice men^^.

And i see now whats wrong in WPI 8.5.8 installer.js.

cmd="CMD /C RMDIR /S /Q "[missing space here]+ cmd; thats why it fail yesterday.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Whatsup for the test! ;)

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

About the sound inside Audio Player.

The function to stop the sound or enable it when we want, is to change a value inside: Installer.hta (was inside previous version WPI_v7.6.0)

line 579, change the value false to true.

document.getElementById("MediaPlayer").settings.autoStart=true;

Now works fine!

Regards

*Edit: However works only for mp3 files and not for mid files !! :)

Maybe the solution is to convert .mid files to .mp3 files !!

Tested with Galaga.mid converted to Galaga.mp3 and works fine (Of course, The disadvantage is that the file is larger)!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I select some applications there is an error on Windows 7 with System event and the system needs time: 4 minutes to start and 4 minutes to restart the first time.

If I install all programs, all is fine: 20 seconds to start and 20 seconds to restart.

Can you clarify???

Not totaly solved!

The trouble was a warning message on a popup window at start and restart Windows on VM Oracle VirtualBox, only installing some applications with WPI, but not when installing all.

WMI error message insde the Event System log:

Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99"

could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003.

Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.

And Windows needed 4 minutes to start and 4 minutes to restart only the first time.

Windows Management Instrumentation

This happens only using VM VirtualBox - not on my Computer - and I made some adjustments inside VM:

Configuration | System | Acceleration

uncheck the boxes:

- Hardware Virtualization:

Activate VT-x/AMD-V

Enable Paging nested

WPI is more faster than never!

Using WMI

Maintaining WMI Security

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

About the sound inside Audio Player.

The function to stop the sound or enable it when we want, is to change a value inside: Installer.hta (was inside previous version WPI_v7.6.0)

line 579, change the value false to true.

document.getElementById("MediaPlayer").settings.autoStart=true;

Aha...so that was the reason that it stops working for me in the past^^...well found myselfidem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.