Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

WPI Bug Report Thread

- - - - -

  • Please log in to reply
209 replies to this topic

#26
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Ok, I uploaded my WPI folder except Install folder.here is;
http://www.mediafire...vp3wdnvvbqy32ul


@myselfidem yes, this is the same error.

Champion

Posted Image



How to remove advertisement from MSFN

#27
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Zeus!

Try this (replace the one in your common dir with this one please)

Edited by Kelsenellenelvian, 24 August 2011 - 04:35 PM.


#28
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
hi @Kel,
I tried and it didn't work. :(
Champion

Posted Image


#29
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Then This one...

#30
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
still it doesn't work. just hangs on on installer window
Champion

Posted Image


#31
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Its actually not hanging it is just drawing REALLY slowly...

The installs are still running in the background.

I am STILL working on it though.

#32
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
OK This one works for me again...

#33
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
sorry @Kel but it still doesn't work. I waited about five minutes but still it hangs on this screen. and doesn't seem install progs in background.
My comp specs:
windows xp sp3 up-to-date
I use VMWare 7.1.4(latest)
intel core2duo e6300 1.8@2.8 overclocked
kingston 4 gb ddr2 ram

Posted Image
Champion

Posted Image


#34
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Do ma a favor?

Try it on a xp\sp3 without updates?

#35
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I tried and after I press install button this screen came up;
Posted Image

and then blank install screen;
Posted Image
Champion

Posted Image


#36
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
OK thats progress.

BUT what does the error say?

#37
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
it says "command sequence error" on title.
and ask you want to continue or not to run this script. I think it's cause ie6.

Edited by ZEUS__, 25 August 2011 - 09:53 AM.

Champion

Posted Image


#38
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
OK That I can fix.

Running my own test now.

#39
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Replace this file...

(Wpiscripts folder)

Edited by Kelsenellenelvian, 25 August 2011 - 10:22 AM.


#40
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I add file default wpi 8.2.2 and tried again. it said again the first error.

it said also an error like this(I don't remember the whole); One script may cause not to respense or stop internet explorerPosted Image, you want to stop this script etc.

and after then a blank install screen.
Champion

Posted Image


#41
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
OK I will start over again form last working version and send you a beta soon please watch your pm's

#42
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
ok :)
Champion

Posted Image


#43
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,844 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
8.5 released today...

#44
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Wow..Very nice. :rolleyes:

Many thanks Kels

Edited by myselfidem, 22 May 2012 - 05:27 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#45
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Strange acronyms inside the window: About WPI!

Regards

Edited by myselfidem, 24 May 2012 - 05:17 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#46
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Solved!

Using the previous file inside: WPI\Common\aboutwpitemplate_links.htm

Open with notepad2 and removing unwanted name and e-mail. Save the new file and all is OK!
Strange because I see that the original file: aboutwpitemplate_links.htm is the same. Weird.

Regards

Edited by myselfidem, 24 May 2012 - 05:17 AM.

For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#47
Francesco

Francesco

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 411 posts
  • Joined 20-March 04
Those characters are the unicode BOM. Save the file as ANSI/ASCII to remove them.

#48
myselfidem

myselfidem

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,559 posts
  • Joined 06-January 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Those characters are the unicode BOM. Save the file as ANSI/ASCII to remove them.


Many thanks Francesco for your help! Keep your good work! :thumbup

Regards
For Windows 7 OS: SetProductKey.rar (fr-FR/en-US. Integrate keys).

#49
ZEUS__

ZEUS__

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 194 posts
  • Joined 03-January 08
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
it seems bugs fixed from 8.4.x. thanks for your effort. 8.5 works great.
Champion

Posted Image


#50
ricktendo

ricktendo

    Group: Banned Members

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,310 posts
  • Joined 06-June 06
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I have a problem with "Excludes" when theme is in horizontal mode: http://i3.lulzimg.com/5c36ed3d21.png (I cant check either of the two)

Vertical up and down there is no problem selecting one or the other: http://i3.lulzimg.com/d5ae391582.png

Here is my code:
prog[pn]=['.NET Framework 4 Full'];
uid[pn]=['DOTNETFX4FULL'];
dflt[pn]=['yes'];
forc[pn]=['no'];
bit64[pn]=['no'];
cat[pn]=['Microsoft'];
pfro[pn]=['no'];
cmds[pn]=['{x64} "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\netfx_core_x64.msi" /update "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\KB2468871-x64.msp" /qn','{x86} "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\netfx_core_x86.msi" /update "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\KB2468871-x86.msp" /qn','{x64} "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\netfx_extended_x64.msi" /update "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\KB2468871-x64.msp" /qn','{x86} "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\netfx_extended_x86.msi" /update "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\KB2468871-x86.msp" /qn','"%WinDir%\\Microsoft.NET\\Framework\\v4.0.30319\\ngen.exe" executequeueditems /nologo /silent','{x64} "%WinDir%\\Microsoft.NET\\Framework64\\v4.0.30319\\ngen.exe" executequeueditems /nologo /silent'];
excl[pn]=['DOTNETFX4CORE'];
gcond[pn]=['RegKeyExists("HKLM\\SOFTWARE\\Microsoft\\NET Framework Setup\\NDP\\v4\\Full")'];
desc[pn]=['Microsoft .NET Framework 4 Full'];
picf[pn]=['"%wpipath%\\Graphics\\Logos\\dotNETfx.png"'];
picw[pn]=['0'];
pich[pn]=['0'];
textl[pn]=['Right'];
pn++;

prog[pn]=['.NET Framework 4 Client'];
uid[pn]=['DOTNETFX4CORE'];
dflt[pn]=['no'];
forc[pn]=['no'];
bit64[pn]=['no'];
cat[pn]=['Microsoft'];
pfro[pn]=['no'];
cmds[pn]=['{x64} "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\netfx_core_x64.msi" /update "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\KB2468871-x64.msp" /qn','{x86} "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\netfx_core_x86.msi" /update "%wpipath%\\Install\\dotNETfx\\KB2468871-x86.msp" /qn','"%WinDir%\\Microsoft.NET\\Framework\\v4.0.30319\\ngen.exe" executequeueditems /nologo /silent','{x64} "%WinDir%\\Microsoft.NET\\Framework64\\v4.0.30319\\ngen.exe" executequeueditems /nologo /silent'];
excl[pn]=['DOTNETFX4FULL'];
gcond[pn]=['RegKeyExists("HKLM\\SOFTWARE\\Microsoft\\NET Framework Setup\\NDP\\v4\\Client")'];
desc[pn]=['Microsoft .NET Framework 4 Client'];
picf[pn]=['"%wpipath%\\Graphics\\Logos\\dotNETfx.png"'];
picw[pn]=['0'];
pich[pn]=['0'];
textl[pn]=['Right'];
pn++;

Edited by ricktendo64, 29 July 2012 - 11:15 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users