Ekttob

BuClean Studio 2011 Q4: Windows 7 integrator, slipstreamer, customizer

128 posts in this topic

Here is a screenshot about WAIK not found and the log file. Thanks

Error

*Edit: Please, write your note writed in bold at the top! Thanks

Always same errors!

Are you sure that you have installed Windows AIK, Please provide us with a screenshot of the folder.

To fix this bug: Try using the Manual Search,

Edited by Ekttob
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

link works now...thanks

Anyway, i still have a error when trying to open win 7 x64 sp1 image

see image

Could you please send write the expection error message which in the textbox, and the BuClean Log file.

Thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Although not related to the current problems, could you tell me why you have decided to place a log file in the root of peoples system drive.

Also when you say you are the Team Leader, does that mean that you are not the coder?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Error

Are you sure that you have installed Windows AIK, Please provide us with a screenshot of the folder.

To fix this bug: Try using the Manual Search,

:ph34r:

Here is the screenshot about WAIK for Windows 7 installed on my computer.

Manual search doesn't work! I've already said above!

WAIK installed Image

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Although not related to the current problems, could you tell me why you have decided to place a log file in the root of peoples system drive.

Also when you say you are the Team Leader, does that mean that you are not the coder?

I am placing that file to be used when a problem occurs as a feedback with the paths in it, I am the one of the coders.

Regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where are the images at the top of the topic?

*Edit: I will try your new version 1.2.0.0.rar.

Tested and I see that the bug is solved! Thanks

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Error

Are you sure that you have installed Windows AIK, Please provide us with a screenshot of the folder.

To fix this bug: Try using the Manual Search,

:ph34r:

Here is the screenshot about WAIK for Windows 7 installed on my computer.

Manual search doesn't work! I've already said above!

WAIK installed Image

Thank you for your work. After provding us with the screenshot we have realized that we are doing a criteria for filesize for both ImageX and OSCDIMG, which does not use Franch version of Windows AIK. However we have fixed that in the Version "1.2.0.0 MSFN"

Please check it.

Best Regards,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where are the images at the top of the topic?

*Edit: I will try your new version 1.2.0.0.rar.

Tested and I see that the bug is solved! Thanks

You are more than Welcome, Thank you for you work.

About the Images We are having a problem with the size they are too large.

Edited by Ekttob
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many thanks Ekttob :)

Starting the program is solved now but I have an error with NET Framework 4. Here is the debbuger log file.

Starting with BuClean

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for fixing the WAIK Bug :thumbup

But I get the same error as myselfidem :( ... but ONLY with Windows 7 Ultimate SP1 64-bit AND 32-bit ...

NO Problems with Starter (SP1, 32-bit), Home Basic, Home Premium or Professional Edition (SP1, 32-bit and 64-bit)!

post-336976-0-67780700-1320862273_thumb.

Framework.txt

BuCleanLog.txt

Edited by dragon3384
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Many thanks Ekttob :)

Starting the program is solved now but I have an error with NET Framework 4. Here is the debbuger log file.

Starting with BuClean

Regards

Thanks for fixing the WAIK Bug :thumbup

But I get the same error as myselfidem :( ... but ONLY with Windows 7 Ultimate SP1 64-bit AND 32-bit ...

NO Problems with Starter (SP1, 32-bit), Home Basic, Home Premium or Professional Edition (SP1, 32-bit and 64-bit)!

Thanks for both of you; for your work.

We are pleased to inform you that We have fixed the issue you have reported and We will release the version tomorow.

Also there will be a few new feature in the next release.

We are more than happy with the much of harmony with the forum and its users.

Regards,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

still having same error with 7 x64 sp1 image and x64 single

We have fixed that in BuClean Studio MSFN 2.7

Please check it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

HOWTO: Slipstream

  1. Fire up the BuClean Studio, Then point to the 7mizer
    Startup.png
  2. Click on "Browse..." and choose the Windows Sources folder Note: The folder must allow reading and writing of its contents.
    7mizer_Main.png
  3. Now a Windows Editions form will pop-up viewing the contents of the chosen Windows Image. Choose your Windows and click OK. Note: The program might freeze during the reading.
    WindowsEditionForm.png
  4. Wait until you see "Finished Windows Analisys"
    WindowsLoaded.png

  1. Click on Tools (From the top-menu) > Windows 7 SlipStreamer
    7MizerTools.png
  2. Now a Windows SlipStreamer should now be fired up
    SlipStreamer2.png
  3. Click on "Browse..." and choose your Windows Service Pack exe file
    Select_a_Service_Pack_file.png
  4. Now choose the Extraction path of Windows Service Pack
    Extract_Windows_SP1_Content.png
  5. Wait, until you see a message indicating that the "Service Pack has been extracted without any problems". Note: the software might freeze for a while.
    SP_Extraction_Done.png
  6. In odd times (some-time) you might see a small windows showing up; asking you to choose where you have extracted the Windows Service Pack.
    WhereYouExtractedSP.png
  7. Now after loading the Service Pack; You must see a button got enabled. "More Info..." click it if you would like to get detailed information about the Service Pack like the supported languages, hotfixes integrated, etc...
    BuClean_SlipStreamer_MoreInfo.png
  8. Click on "Start"; You notice that there is two two progressbars. One small indecates the status of the sub-job (like extracting...). Another Bigger indicates the overall job.
    BuClean_Windows7_SlipStream_MainWindows.png
    Finishing.png
  9. After a while you will see a messages indicating that you successfully integrated the ServicePack.
    Integrating_SP_Done.png
  10. Build your ISO

Edited by Yzöwl
Merged with existing topic, please do not start another one!
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.