Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Sharepoint 2010

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
dubsdj

dubsdj

    MCITP

  • Members
  • PipPip
  • 238 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi

I have installed Sharepoint 2010 on my server because I wanted to trial it as a possible replacement for our crap VLE.

anyway one thing I have noticed is that the pages are very slow to load... too slow .

the Server has about 12Gig of RAM and a half decent processor... and nobody is using sharepoint because I'm the only one who knows its installed.

the server does function as a TS remoteapp server.. but that's not really heavily used though.

I heard something about a warm up script in IIS.. but didn't think that was the same problem as what I'm seeing.

any ideas anyone?


How to remove advertisement from MSFN

#2
Tripredacus

Tripredacus

    K-Mart-ian Legend

  • Super Moderator
  • 9,502 posts
  • OS:Server 2012
  • Country: Country Flag

Donator

Is it slow locally or just on the clients?

#3
dubsdj

dubsdj

    MCITP

  • Members
  • PipPip
  • 238 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Its ok now.

I just cleared all the warnings in the eventvwr

now it runs fine.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN