Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

MSFN is very slow

- - - - -

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 5,761 posts
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

What's wrong with MSFN? The complete site is slow for me. All other sites work fine, so it is no issue with my connection.


How to remove advertisement from MSFN

#2
lotharuk

lotharuk

    Newbie

  • Members
  • 15 posts
All good for me on firefox 8 and windows 7 32 bit. Not noticed any issues. Hope it resolves for you.

#3
tain

tain

    Cyber Ops

  • Super Moderator
  • 3,674 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

Donator

There was an internet backbone issue a couple of days ago that might still be causing issues for some people.

#4
dencorso

dencorso

    Adiuvat plus qui nihil obstat

  • Super Moderator
  • 5,549 posts
  • OS:98SE
  • Country: Country Flag

Donator

It's normal for me, too. And since I have a 2 Mbit/s ADSL connection (that's nominal: 1.3 -1.5 Mbit, really), I usually sense thraffic issues earlier than most. On the other hand, any connections to Europe are slower than usual for me those last few days... I guess the problem lies in the European backbone.

#5
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 5,761 posts
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

now it's a bit better. But today it took 20s-30s to load the page.

#6
cluberti

cluberti

    Gustatus similis pullus

  • Supervisor
  • 11,247 posts
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag
It's been a wee bit slow for me the last few days from the west coast of the US, but I'm back home on the east coast and load speeds are fine with the same machine. Might want to do a tracert to see where the problem lies.

#7
dencorso

dencorso

    Adiuvat plus qui nihil obstat

  • Super Moderator
  • 5,549 posts
  • OS:98SE
  • Country: Country Flag

Donator

Europe remains slow here from Sao Paulo. The rest of the world is OK.

#8
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 5,761 posts
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

today it works fine again. Don't know what happened 2 days ago.

#9
tain

tain

    Cyber Ops

  • Super Moderator
  • 3,674 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

Donator

today it works fine again. Don't know what happened 2 days ago.


There was an internet backbone issue a couple of days ago that might still be causing issues for some people.



https://www.computer...nternet_outage_

Juniper routers are reportedly behind an Internet outage that affected service providers and Web sites around the globe Monday morning.


These things often have ripple effects that last a surprisingly long time while all of the routers get it back together.

#10
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 5,761 posts
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

ok, thanks :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN