Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

XPInstall 4.3 vs XPlode 1.0

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
ElMonty

ElMonty

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 94 posts
  • Joined 29-December 03
When i first tried using XPlode i noticed it takes a lot more time than XPInstall... so i decided to test them with the same xml (with the correct sintaxis for both). Here are my results (taken from the logs):

XPlode: 2h 33 mins
XPInstall: 26 mins

As you can see the difference us huge! Have any of you experienced something like this? I think it is not normal the time for XPlode.

P.S. Im running on a P3@750 394MB SDRAM


How to remove advertisement from MSFN

#2
XtremeMaC

XtremeMaC

    MSFN SuperB

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,070 posts
  • Joined 13-October 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
that looks like what i get from vpc compared to vmware :)
haven't really tried that intensively



#3
visaversa

visaversa

    Face it...

  • Member
  • PipPipPip
  • 428 posts
  • Joined 14-October 03
Did not noticed any diff. Il do a test today.

#4
Alanoll

Alanoll

    CODE tags people, CODE tags!

  • Patrons
  • 5,496 posts
  • Joined 25-September 03
that is indeed strange....

I haven't noticed any difference except for VMWare vs Real PC.
Welcome to the Forum! Please READ Me!!
Alright, that's it for the site for now. Now on to the next project....which could concievable replace the current site :)

#5
XtremeMaC

XtremeMaC

    MSFN SuperB

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,070 posts
  • Joined 13-October 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
wow thats interesting.
my installs with xpcreate on vpc takes like 100 years to complete whereas in vmware it completes in less than 25 min... same as normal pc. (i can't recall the time it took when i gave full cpu to vpc)



#6
Alanoll

Alanoll

    CODE tags people, CODE tags!

  • Patrons
  • 5,496 posts
  • Joined 25-September 03
my install on a my machien during a reinstall takes in the are of 25-30 minutes. And thats also installing all of my programs (2.4 gig DVD)
Welcome to the Forum! Please READ Me!!
Alright, that's it for the site for now. Now on to the next project....which could concievable replace the current site :)

#7
Wraith

Wraith

    Dr. Nick

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,256 posts
  • Joined 01-January 04

When i first tried using XPlode i noticed it takes a lot more time than XPInstall... so i decided to test them with the same xml (with the correct sintaxis for both). Here are my results (taken from the logs):

XPlode: 2h 33 mins
XPInstall: 26 mins

As you can see the difference us huge! Have any of you experienced something like this? I think it is not normal the time for XPlode.

P.S. Im running on a P3@750 394MB SDRAM

I tested with an Athlon 1100MHz, 1GB RAM:

XPinstall: 21:04 mins
XPlode: 21:42 mins

Go figure...
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users