Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

*workaround* XPSP3 SFC popup on device installation

- - - - -

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
asti

asti

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi,

i built a XPSP3CD from scratch, using nLite v1.4.9.1. when installing new drivers (insert new usb stick ... ) the SFC window 'insert cd' popps up and doesn't disappear, even if cd is inserted.

anyone got an idea what has gone wrong, and how to repair ?

regards

Edited by asti, 31 January 2012 - 11:48 AM.



How to remove advertisement from MSFN

#2
submix8c

submix8c

    Inconceivable!

  • Patrons
  • 4,206 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Right at the top of the screen...

If you are having issues with Windows after removing components and have come to ask for help, please attach (not paste) your Last Session.ini file to your post to facilitate quicker assistance.


Someday the tyrants will be unthroned... Jason "Jay" Chasteen; RIP, bro!

Posted Image


#3
asti

asti

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi,

you are right, forgot to attach file, here it is

regards

Attached Files


Edited by asti, 31 January 2012 - 03:20 AM.


#4
Ponch

Ponch

    MSFN Junkie

  • Patrons
  • 3,243 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Not sure this would work: "ACPI_1043400\Acpi\WIN2000\ATK2000.INF,0" or cause (your) problem.

#5
asti

asti

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi,

ATK0110 is from asus

Description ACPI driver for ATK 0110 virtual device for Windows 2000/XP(32bit and 64bit)/2003(32bit & 64bit)/VISTA(32bit & 64bit) (32bit & 64bit)


never had problems with that before

#6
asti

asti

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi,

this erros should be fixed in nlite 1.4 Final (according to its changelog)

Changelog:

* upd: Read-only attributes removed
* upd: Returned Netdde and Visual Tweaks
* upd: nvraid integration will not auto-insert sata_ide from now on
* upd: KB933729, KB939653 non-English support
* fix: SFC/WFP popup on device installation (e.g. USB stick inserted)
* fix: Luna theme settings were not applied if no themes integrated
* fix: Certain combination of removals causing textmode error in 2k3

#7
Sp0iLedBrAt

Sp0iLedBrAt

    MSFN Addict

  • MSFN Sponsor
  • 1,727 posts
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag

Env = 1.4.5


You are using nLite 1.4.5. Use 1.4.9.1.
Also, you can't directly integrate wmp11-windowsxp-x86-enu.exe

Cheers

#8
Ponch

Ponch

    MSFN Junkie

  • Patrons
  • 3,243 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Exactly,

i built a XPSP3CD from scratch, using nLite v1.4.9.1.

... but your ini file says 1.4.5. :huh:

#9
asti

asti

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi,

sorry for the confusion. i erroneously added the ls.ini from an old (working) XPCD. here's the correct last session ini. sorry again, that i messed up the ini files


regards

Attached Files



#10
asti

asti

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi

found an old nLite version (1.4.5) used same LS.ini and problem disappeared.

i wonder in which version this bug appeared again

any clues ?

Edited by asti, 31 January 2012 - 11:48 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN