Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

Sign in to follow this  
sedao

WinPE XP Image does not retain .NET 2 config

Recommended Posts

sedao    0

Hi,

I seem to have this problem with Windows XP being duplicated with ImageX.

Our image includes an application that is dependant upon .NET 2.0

I generate a new installation and test the application and it's working fine.

I then run Sysprep and capture the installation using ImageX

If I let the system boot and complete OOBE and then run the application - it's still working fine.

However, if I restore the image I captured, back to the same PC, When I run the application I get the error:

Could not load file or assembly - system.enterpriseservices.wrapper.dll

This file does exist so not sure why this happens.

I have to remove all .NET installs and re-install them which takes a fair time.

Any suggestions would be very welcome.

Edited by sedao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×