Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

XP: 5 Questions nobody knows the answer

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Dogway

Dogway

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 392 posts
  • Joined 24-December 11
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
I edited the post so I can gather some questions nobody knows to answer, probably not even microsoft people.
It's some kind of a second version of my previous similar thread.

1) why booting after a safe boot, or some modifications in msconfig yields some missing tray icons (wifi, Comodo Firewall, AVG antivirus...)

2) How can I tell XP that my shell and all icons are sRGB, so a proper conversion can be done to my WCG based monitor profile?

3) How can I remove folder thumbnails? and I repeat; ONLY folder (icon) thumbnails, when in thumbnail view mode?

4) How can I fix the DHCP 1003 error that disconnects my wifi? it happens randomly, but more oftenly when some intense tasks (rendering, browsing by images in google, etc)

5) Latest versions of Visual C++ Redistributables? (or why some programs won't work except using older still bugged versions)

Edited by Dogway, 11 June 2012 - 03:16 PM.



How to remove advertisement from MSFN

#2
Dogway

Dogway

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 392 posts
  • Joined 24-December 11
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
Is it only me? or does it also happen to you?
Is this some kind of misterious known Windows bug no body knows how to fix? : /

#3
allen2

allen2

    Not really Newbie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,814 posts
  • Joined 13-January 06
Try autoruns from Microsoft. It does this in a better way.

#4
Dogway

Dogway

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 392 posts
  • Joined 24-December 11
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
Yes I know autoruns. But my question is about the bug. Also happens with safe boot. Is it only me?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users