Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

msvcr100.dll missing

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
harke1983

harke1983
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 07-May 12
  • OS:Windows 7 x86
  • Country: Country Flag
msvcr100.dll missing in your computer ,when i almost finish installing window 7 sp1 32bit

i make it window 7 lite and just integrated just driver what i need , everything working fine only this error showing almost finshing installing window 7
i just ignore and winodw start work fine but i want fix this problem please help,

thanks in advance.


How to remove advertisement from MSFN

#2
submix8c

submix8c

    Inconceivable!

  • Patrons
  • 4,373 posts
  • Joined 14-September 05
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

i make it window 7 lite and just integrated just driver what i need

Impossible! "Lite" and "Just Driver"? You must have done something else (or you have a bogus image) because that's a Visual Studio 2010 RunTime module.

Go to MS, download this and install it.
??? The link isn't showing... Copy this and paste into Browser Address Bar
www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8328

Edited by submix8c, 02 June 2012 - 10:53 AM.

Someday the tyrants will be unthroned... Jason "Jay" Chasteen; RIP, bro!

Posted Image


#3
harke1983

harke1983
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 07-May 12
  • OS:Windows 7 x86
  • Country: Country Flag
thanks for reply,

i add all driver to image and it work 100% but but no video card driver,

but when i add video driver and try to install on last this massage show msvcr100.dll missing in your computer

i click ok ok ok , it contiue and fullyinstall , but i don't want to see that massage

how can i solve

i use ATI DRIVER,
THANKS

#4
submix8c

submix8c

    Inconceivable!

  • Patrons
  • 4,373 posts
  • Joined 14-September 05
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Well, I really don't know... HOW did you ADD the "driver". Most likely, you used a "SETUP" Program which REQUIRED the Module indicated. Add THAT before the ATI Driver (however you magically added it).

Someday the tyrants will be unthroned... Jason "Jay" Chasteen; RIP, bro!

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users