Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

big problem

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
forever0donotknowme

forever0donotknowme

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 108 posts
  • Joined 29-May 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
hi my friends,


really i have problem during format -windows installing -- it automatically show me adminstrator window-- user account- that ask me to fill password or leave it

i already customize windows xp by nlite and edit options in useer account


can any one to help me


How to remove advertisement from MSFN

#2
submix8c

submix8c

    Inconceivable!

  • Patrons
  • 4,551 posts
  • Joined 14-September 05
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
???
"Big Problem - Help" as topic?
Read MSFN Rules

12. Very often we see meaningless subjects in topic title. They give no clue of what the posts are all about. For example:

* Oh no!
* Help <---yours
* I'm mad
* Please help
* Question
* I need your help
* Hmmmm....

This should be avoided. Users should enter something more specific in the topic title so that it is easier for others to help.


Now... Impossible, if you did this right. In the Unattended there IS a place for the Admin Name/Password and it DOES get placed into the WINNT.SIF.
Reference Guide
nLite Images (see the one for "Users" with "Use Blank Password" as selection?)

Did you notice at the top of this screen?

If you are having issues with Windows after removing components and have come to ask for help, please attach (not paste) your Last Session.ini file to your post to facilitate quicker assistance.

in BIG RED LETTERS! Please DO SO from now on, OK?

Edited by submix8c, 27 August 2012 - 02:47 PM.

Someday the tyrants will be unthroned... Jason "Jay" Chasteen; RIP, bro!

Posted Image


#3
forever0donotknowme

forever0donotknowme

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 108 posts
  • Joined 29-May 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
same problem



[Main]
Env = 1.4.9.1 - 2.0.50727.5456.Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
Target = Windows XP Professional SP3 - 5.1.2600.5512 - English (United States)

[Tasks]
Unattended Setup
Create a Bootable ISO

[Components]
;# Compatibility #

[KeepFiles]
msconfig.exe

[RemoveFiles]
clock.avi
yahoo.bmp
swtchbrd.bmp

[Options]
ProfilesDir = "%SystemDrive%\Documents and Settings"
TargetPath = "WINDOWS"
temp_dir = %USERPROFILE%\Local Settings\Temp

[Patches]

[Services2]

[Tweaks]

[Unattended]
NoPassExpSpec
ComputerType = Automatic
AutoLogon = Administrator
FirewallOff
OOBEOff
CustomLocales
MaximumDataStorePercentOfDisk = 12
RestorePointLife = 30
DefaultStartPanelOff
DesktopTheme = Default||
IISInstall = 2
AutoUpdates = 1
AutoUDay = 5
AutoUHour = 15
ProgFilesPath = "\Program Files"

[NetAdapter1]
connname = ""
macaddress = ""
ipaddress = "192.168.0.1"
subnetmask = "255.255.255.0"
defaultgateway = ""
dnsserver1 = ""
dnsserver2 = ""
winsserver = ""
netbiossetting = "0"
ipxnetworknumber = "00000000"
ipxnetworkframetype = "0xFF"

[GuiRunOnce]

[Drivers]

[Hotfixes]



#4
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,895 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Env = 1.4.9.1 - 2.0.50727.5456.Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1

This is most likely your issue...

"Big Problem - Help" as topic? This is STILL an issue...

Edited by Kelsenellenelvian, 01 September 2012 - 12:20 AM.


#5
tomasz86

tomasz86

    www.windows2000.tk

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,528 posts
  • Joined 27-November 10
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Is the password blank?

post-47483-1123010975.png


#6
forever0donotknowme

forever0donotknowme

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 108 posts
  • Joined 29-May 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
yes password is space

#7
tomasz86

tomasz86

    www.windows2000.tk

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,528 posts
  • Joined 27-November 10
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Please try to use a "normal" password then and see if there's any difference.

post-47483-1123010975.png


#8
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,895 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Env = 1.4.9.1 - 2.0.50727.5456.Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1

This is most likely your issue...

"Big Problem - Help" as topic? This is STILL an issue...



Why are you ignoring us???

#9
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,895 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
SIGH! After a couple of SIMPLE tests I found your issues:

1= Don't use nLite under Vista\7!
2 = Don't use nLite while running a AV\Malware app!
3 = Don't run nLite multiple times on the same source.
4= The "User" stuff does NOT go into winnt.sif! It goes into nLite.inf:

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce","nlite_post_00",0x00000000,"nhelper net1 accounts /maxpwage:unlimited"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce","nlite_post_01",0x00000000,"nhelper net1 user """"Bob s***head"""" /add /passwordreq:no"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce","nlite_post_02",0x00000000,"nhelper net1 localgroup """"Administrators"""" """"Bob s***head"""" /add"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce","nlite_post_s07",0x00020000,"nhelper delete ""%11%\nhelper.exe"""

Plus this MAY not work if you have removed OOBE!

NOW FIX YOUR **** TITLE!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users