Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

W8 Install error


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
MAVERICKS CHOICE

MAVERICKS CHOICE

    The Guy from Aus

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,761 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Hey Guys
DL a copy of W8 x64 ent edition & testing in virtual box, W8 boots fine & gets to the start up screen ok.
When it interrogates my xml it then errors out "setup cannot find image" I know there's a single image & is "image 1"
Have attached my revamped xml of windows 7 that should be ok?
Any pointers are muchly appreciated.


How to remove advertisement from MSFN

#2
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
MAVERICKS CHOICE, did you check the hash codes for the DL? I had many bad DLs for the Release Preview. Good luck and enjoy, John.

#3
MAVERICKS CHOICE

MAVERICKS CHOICE

    The Guy from Aus

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,761 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

MAVERICKS CHOICE, did you check the hash codes for the DL? I had many bad DLs for the Release Preview. Good luck and enjoy, John.

That's a good point will double check, thanks.

#4
MrJinje

MrJinje

    Toolâ„¢ Developer

  • Developer
  • 1,038 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I checked it in WSIM and three of your settings are depreciated in Windows 8. Not the cause of your problem, but something to know.

SkipUserOOBE
SkipMachineOOBE
SkipWindowsLive

Edited by MrJinje, 04 September 2012 - 07:10 AM.


#5
Tripredacus

Tripredacus

    K-Mart-ian Legend

  • Super Moderator
  • 9,754 posts
  • OS:Server 2012
  • Country: Country Flag

Donator

You don't need to use both the ProductKey in UserData and the InstallFrom. Use one or the other.
MSFN RULES | GimageX HTA for PE 3-5 | lol probloms
msfn2_zpsc37c7153.jpg

#6
MAVERICKS CHOICE

MAVERICKS CHOICE

    The Guy from Aus

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,761 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

You don't need to use both the ProductKey in UserData and the InstallFrom. Use one or the other.

I can only see one instance in mine?
As mentioned previously was a corrupted wim, now good & xml seems to work great!

#7
johnhc

johnhc

    MSFN Junkie

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,362 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

As mentioned previously was a corrupted wim, now good & xml seems to work great!]

MAVERICKS CHOICE, glad you got it sorted. I think MS has a serious problem with corrupted DLs. The W8 RP I DLed was bad most of the many DLs I tried. Enjoy, John.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN