Kelsenellenelvian

WPI 8.6 and beyond bug\bugfix thread

143 posts in this topic

Last couple of versions this issue kinda bleed all over the place!

Lets please keep the bugs and fixes here please!

Edited by Kelsenellenelvian
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Kelsenellenelvian for the new release!

Could you add with WPI_v8.6.1, inside information.js:

MyComputerGrid.addRow(gId++,getText(lblOSBuild)+','+getOSBuildID()+'');

Thanks and regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you also change inside installer_log.js (line 99):

Replace:

WriteLogLinePlain("   "+getText(lblArchType)+"="+sysArch);

With:

WriteLogLinePlain("   "+getText(lblArchType)+"="+getArch());

Regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside WPI_v8.6.2 it's needed to remove (function getArchNumProcs() is writed twice and give a wrong result):

wmi.js (line 461)

Remove:


function getArchNumProcs()
{
position="wmi.js";
whatfunc="getArchNumProcs()";

return WshShell.ExpandEnvironmentStrings("%NUMBER_OF_PROCESSORS%");
}

Because this function is already changed!

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also missing inside information.js (line 135):


VariablesGrid.addRow(gId++,'USB,'+usbdrv+'');

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You seem to have the wmi crap figured out.

Please look at the following screen shot.

I do have a dvd burner and a keyboard.

Is there some missing code for this too?

post-6960-0-60691800-1347478749_thumb.pn

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no wmi crap figured out!!

The result on my computer amd64 HP is:

Audio, Keyboard and mouse not detected!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

However, I can see only one CD\DVD is detected and I have two CD\DVD Burner on each computer (HP x86 and HP amd64):

On HP amd64 only this one is detected:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\IDE\CdRomHL-DT-ST_DVDRAM_GH24NS50________________XP01____\4&2a750ea6&0&0.2.0\Device Parameters]

And this one isn't detected:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\IDE\CdRomhp_CDDVDW_TS-H653R______________________0E00____\4&2a750ea6&0&0.1.0]

Same result with one CD\DVD not detected inside HP x86 computer (two CD\DVD installed)!

Note: Each time we install a new CD\DVD we must update the firmware to have a CD\DVD to run properly!

Regards

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.