Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Win2k on AMD 990FX

- - - - -

  • Please log in to reply
35 replies to this topic

#26
ihateusernames

ihateusernames

    Newbie

  • Member
  • 32 posts
  • Joined 20-December 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I wanted to run it on my old Athlon XP 2800+. I like to benchmark things ;)


How to remove advertisement from MSFN

#27
tomasz86

tomasz86

    www.windows2000.tk

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,520 posts
  • Joined 27-November 10
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag

I wanted to run it on my old Athlon XP 2800+. I like to benchmark things ;)

I see :P

It works fine on my Athlon II X4 631.
Posted Image
Unofficial Service Pack 5.2 for MS Windows 2000 <- use this topic if you need help with UURollup, Update Rollup 2 and other unofficial packages

#28
Phenomic

Phenomic

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 277 posts
  • Joined 31-July 09
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

Any hints on how you got Cinebench 11.5 to run in 2000? I tried it with SP5.1, update rollup2, and UUrollup installed but it does not start (gives message "... has generated errors and will be closed by Windows").


I get error msg but I dismiss it and Cinebench runs OK after that. (Entry point GetProcessImageFileNameW in PSAPI.DLL)

#29
Phenomic

Phenomic

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 277 posts
  • Joined 31-July 09
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Thank you TomasZ

ASmedia 106x SATA 1.3.8.0 Controller Sata6G for Windows 2000
ASMedia USB 3.0 Driver v1.16.1.0 for Windows 2000

Posted Image

#30
Phenomic

Phenomic

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 277 posts
  • Joined 31-July 09
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
UHS-I flash drive on ASMedia USB 3.0 controller. Funny thing, it runs at 83 MB/sec then sometimes at 43 MB/sec, no pattern, you unplug it, then plug it back in and it changes speed.

Posted Image

#31
AnX

AnX

    ...

  • Member
  • PipPip
  • 162 posts
  • Joined 20-June 12
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

Have any of you run Windows 2000 on an actual 8-core FX? If so, how is it like?



#32
blackwingcat

blackwingcat

    Friend of MSFN

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 772 posts
  • Joined 31-May 08
  • OS:Windows 2000 Professional
  • Country: Country Flag

Have any of you run Windows 2000 on an actual 8-core FX? If so, how is it like?

hi.

 

 

The extended kernel core support it.

You must set registry core 8 with  KB979683-CoreChg.zip


+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
BlackWingCat =^^=
http://blog.livedoor.jp/blackwingcat/
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

#33
tomasz86

tomasz86

    www.windows2000.tk

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,520 posts
  • Joined 27-November 10
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag

@blackwingcat Why not just set it to 32 all the time? That's how Windows 2000 Datacenter Server has it defined. The OS will use only as many cores as available anyway.


Edited by tomasz86, 19 January 2014 - 04:45 AM.

Posted Image
Unofficial Service Pack 5.2 for MS Windows 2000 <- use this topic if you need help with UURollup, Update Rollup 2 and other unofficial packages

#34
blackwingcat

blackwingcat

    Friend of MSFN

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 772 posts
  • Joined 31-May 08
  • OS:Windows 2000 Professional
  • Country: Country Flag

@blackwingcat Why not just set it to 32 all the time? That's how Windows 2000 Datacenter Server has it defined. The OS will use only as many cores as available anyway.

 

Hi.

 

The value must be  set CPU cores number.

When we set "32", I don't know any trouble occurers, so I recommend you set it yourself.


+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
BlackWingCat =^^=
http://blog.livedoor.jp/blackwingcat/
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

#35
Phenomic

Phenomic

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 277 posts
  • Joined 31-July 09
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

I'm going to try 8-core eventually. As I posted above in post #21 I think it may run unthrottled.

 

 

BTW, sorry for the missing pics in this thread, my AT&T ftp server went out of business.



#36
AnX

AnX

    ...

  • Member
  • PipPip
  • 162 posts
  • Joined 20-June 12
  • OS:Windows 8.1 x64
  • Country: Country Flag

The FX has an auto throttler from what I see, on Windows 7 it runs on high perfromance but still throttles at times. Microsoft actually said that the AMD FX should be run at full power at OS-level.

 

I'm gonna do this myself, on a spare HDD. Sounds like an interesting proect.


Edited by AnX, 31 January 2014 - 10:37 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN