Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Start Is Back - 2.1 release


  • Please log in to reply
2077 replies to this topic

#926
Stephen88

Stephen88
  • Member
  • 9 posts
  • Joined 10-November 12
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag



Hi Tihiy is possible add left (start screen) and right (win+x) click in left down side on the next 1.2?

If you want both now, create dword value 1 named 'EnableStartEdge' in HKCU\SOFTWARE\StartIsBack.

ok I'll try and report feedback


thanks is very perfect and simple to do, why you don't add this in a check box of start is back setting?


How to remove advertisement from MSFN

#927
Vlad2989

Vlad2989

    Newbie

  • Member
  • 32 posts
  • Joined 19-October 12
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Idea for next version, is to have option for Start Menu without the Start Orb at all for more Windows 8 look, so Win Key would still open Start menu even though there is no accrual orb in the taskbar

#928
Aaaaa

Aaaaa

    Newbie

  • Member
  • 31 posts
  • Joined 02-November 12
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Idea for next version, is to have option for Start Menu without the Start Orb at all for more Windows 8 look, so Win Key would still open Start menu even though there is no accrual orb in the taskbar

You can always just use a blank 1x3 pixel start orb image

#929
LiveOrDie

LiveOrDie

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • Joined 18-October 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag


Idea for next version, is to have option for Start Menu without the Start Orb at all for more Windows 8 look, so Win Key would still open Start menu even though there is no accrual orb in the taskbar

You can always just use a blank 1x3 pixel start orb image


That doesn't remove the spacing , Its more we need a option to remove the button and use the hotspot corner instead, you can also access the settings from right clicking on the start menu its self.

Edited by LiveOrDie, 26 November 2012 - 09:06 AM.


#930
Tihiy

Tihiy

    the creator

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,944 posts
  • Joined 19-November 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

That doesn't remove the spacing , Its more we need a option to remove the button and use the hotspot corner instead, you can also access the settings from right clicking on the start menu its self.

It does if you don't check 'Resize to fit taskbar'. Also, there is a setting in registry to use Start hot corner - HKCU\SOFTWARE\StartIsBack EnableStartEdge = 1.

#931
srg84

srg84
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 26-November 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I have a problem, when do right click-> properties an strange error appears, a bug?


Posted Image

#932
Keeperos

Keeperos

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 61 posts
  • Joined 19-July 06



Idea for next version, is to have option for Start Menu without the Start Orb at all for more Windows 8 look, so Win Key would still open Start menu even though there is no accrual orb in the taskbar

You can always just use a blank 1x3 pixel start orb image


That doesn't remove the spacing , Its more we need a option to remove the button and use the hotspot corner instead, you can also access the settings from right clicking on the start menu its self.

I tried it just for laughs and it actually works just fine, there is not orb space left, what's more, when I click on the bottom down I still get the start menu to open!

Cool!

#933
Tihiy

Tihiy

    the creator

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,944 posts
  • Joined 19-November 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

I have a problem, when do right click-> properties an strange error appears, a bug?

Unfortunately it's a bug in Spanish translation. It's fixed in 1.2RC.

#934
Aaaaa

Aaaaa

    Newbie

  • Member
  • 31 posts
  • Joined 02-November 12
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

I have a problem, when do right click-> properties an strange error appears, a bug?


Posted Image

Could be corrupt configuration.

*edit* never mind

Edited by Aaaaa, 26 November 2012 - 05:31 PM.


#935
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,163 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

@Tihiy

why are you sending blank emails? 1 got 2 today.
Posted Image

#936
roirraWedorehT

roirraWedorehT

    The Keeper of a lot of Useless Knowledge

  • Member
  • PipPipPip
  • 323 posts
  • Joined 09-December 06
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag

@Tihiy

why are you sending blank emails? 1 got 2 today.


Yeah, I got one yesterday and one today.

#937
Starto

Starto

    Newbie

  • Member
  • 32 posts
  • Joined 23-November 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag


@Tihiy

why are you sending blank emails? 1 got 2 today.


Yeah, I got one yesterday and one today.

Haven't received any of those blank notifications - BTW, they're not sent by Tihiy. :lol:

#938
Tihiy

Tihiy

    the creator

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,944 posts
  • Joined 19-November 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

Sorry guys, script error. Won't happen again, I promise. :no:

#939
PALDK

PALDK
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 18-November 12
  • OS:95
  • Country: Country Flag

Sorry guys, script error. Won't happen again, I promise. :no:


No problem :)

#940
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,163 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

Sorry guys, script error. Won't happen again, I promise. :no:


ok :)
Posted Image

#941
ISOHaven

ISOHaven

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined 11-October 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

Sorry guys, script error. Won't happen again, I promise. :no:

It happens. No big deal. That's what the delete key is for :lol:

#942
srg84

srg84
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 26-November 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Thanks Tihiy ! for sure i'll buy yor product ;)

#943
CompUser

CompUser

    Newbie

  • Member
  • 36 posts
  • Joined 16-October 12
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
Just a quick question. I received two Emails this morning from StartIsBack@startisback.com, with Subject: StartIsBack donator license key gift, and there is nothing in the text in either of them other than a "0". I was just wondering if these are actually from StartIsBack.com, and to let you know that, while I did purchase five licenses, I wasn't a donor during development so I probably shouldn't be getting these anyway.

#944
roirraWedorehT

roirraWedorehT

    The Keeper of a lot of Useless Knowledge

  • Member
  • PipPipPip
  • 323 posts
  • Joined 09-December 06
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag

Just a quick question. I received two Emails this morning from StartIsBack@startisback.com, with Subject: StartIsBack donator license key gift, and there is nothing in the text in either of them other than a "0". I was just wondering if these are actually from StartIsBack.com, and to let you know that, while I did purchase five licenses, I wasn't a donor during development so I probably shouldn't be getting these anyway.


:)

Sorry guys, script error. Won't happen again, I promise. :no:



#945
Aizen

Aizen

    Newbie

  • Member
  • 15 posts
  • Joined 15-November 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
hmm I've the 1.2Rc1 installed but from the app menĂ¹ it says new version avaible...but when I click it will open the websites where only the 1.1 version is downloadable...what's happening? O_o There's a new version or not? And where is if yes?

#946
Acorn

Acorn
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 27-November 12
  • OS:98SE
  • Country: Country Flag
I just purchased the 5 PC license in hopes of throwing a few to some friends. This has now become a lot harder than expected.

Any chance of making them individual licenses?

#947
usmanrasheed18

usmanrasheed18
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 27-November 12
  • OS:Windows 7 x86
  • Country: Country Flag
Sell them to me... I really love this soft and am looking to buy its license desperately, but the problem is i dont have paypal as it is not offered for my country.. I have moneybookers (skrill) instead.. Any chance of accepting payment through moneybookers???

I also requested the startisback author (tihiy) to give an alternate option of purchasing for countries tht arent offered paypal as a payment processor for online purchases, but didnt get any reply or update so far. I have been following this thread since day 1 the project started and really love it useful soft, the best in its class..

Edited by usmanrasheed18, 27 November 2012 - 11:32 PM.


#948
Tihiy

Tihiy

    the creator

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,944 posts
  • Joined 19-November 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

hmm I've the 1.2Rc1 installed but from the app menĂ¹ it says new version avaible...

Sorry, RC versions don't check right. I'll fix this.

I just purchased the 5 PC license in hopes of throwing a few to some friends. This has now become a lot harder than expected.

Well, license does not strictly prohibit sharing your key. But sublicensing is not possible and not planned.

Any chance of accepting payment through moneybookers???

Unfortunately, not yet. Maybe you can be a translator?

#949
gustavor38

gustavor38
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 28-November 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I am receiving Format '% ' invalid or incompatible with argument every time i choose properties from the start button in my spanish Windows 8 Pro. Please can you help me? I am finishing my trial and i am not sure to get the soft with this annoying message.
Not all is bad, search function on the dialog box works better than any other competitors.

#950
Tihiy

Tihiy

    the creator

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,944 posts
  • Joined 19-November 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag

Donator

I am receiving Format '% ' invalid or incompatible with argument every time i choose properties from the start button in my spanish Windows 8 Pro.

Use 1.2RC1: http://www.startisba...ack_setupRC.exe
It will be fixed in 1.2 as well.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users