• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
ryker

xp-pro still not recog. scsi drive

2 posts in this topic

this is xp-pro, new adaptec 29320 card-and the same fujitsu lvd 320 drives I have always use--trying to install on new asus sabertooth x79 board-no floppy

nltie ran great--made the slip--the adaptec drivers are in there--but xp starts install--says it did not find a drive--will install no drive--gives me the "S" option to pick something--but nothing is there so I have no choice but to exit setup--which of course shuts it down--or pick continue which of course does the same thing since xp thinks there is no drive--catch 22.

nlite did it's thing great--what the best way to proceed with xp--

any help

thanks much will elaborate more if it will help--but as I said nlite did just what it was suppose to do--so now what?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure that the driver is correct?

If yes then you can try to slipstream it manually. The info you need is included in "txtsetup.oem".

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.