Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

Sign in to follow this  
Dragonsys

Strange Spacing on selection screen

Recommended Posts

Dragonsys    0

Here is the file after I re-saved it on my system and it works fine for me now....

your version looks perfect. What program did you open & resave with?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can have Win7 and Server Themes inside your folder!

Choose first Server Theme and choose your custumization and after select Win7 Theme.

It's done!

Full image:

WPI Theme customized

Enjoy!

He did NOT mean win server theme... :ph34r:

If it helps, this is on Windows 2008R2

He meant he is RUNNING it on Windows 2008 server R2.... :whistle:

Edited by Kelsenellenelvian

Share this post


Link to post
Share on other sites
myselfidem    5

The above screen shot is from v8.6.3, so should I downgrade to v8.5.6?

Could it be an issue with the theme I am using? It is the Server theme... I will try out the Win7 Theme tonight and see if it clears up.

He was trying Server Theme!

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dragonsys    0

The above screen shot is from v8.6.3, so should I downgrade to v8.5.6?

Could it be an issue with the theme I am using? It is the Server theme... I will try out the Win7 Theme tonight and see if it clears up.

He was trying Server Theme!

Regards

Yep, and both themes have been inside my theme folder, I just had the theme set to Server, and I tested setting it to Win7 to see if it was a theme issue (the spacing) :)

I like the background you posted :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The above screen shot is from v8.6.3, so should I downgrade to v8.5.6?

Could it be an issue with the theme I am using? It is the Server theme... I will try out the Win7 Theme tonight and see if it clears up.

He was trying Server Theme!

Regards

Ahhh missed that one sorry m8.

ALSO has the OP has figured out editing the config MANUALLY is NO LONGER suggested at all.....

It needs to be saved with the right encoding.

Edited by Kelsenellenelvian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dragonsys    0
ALSO has the OP has figured out editing the config MANUALLY is NO LONGER suggested at all.....

It needs to be saved with the right encoding.

Yep, thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×