Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Lagging with latest Chrome version

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Tommy

Tommy

    Brooke's Tommy honey <3

  • Member
  • PipPipPip
  • 451 posts
  • OS:98SE
  • Country: Country Flag
On my Windows 2000 machine, I have the latest version of Google Chrome installed. However, it seems to lag now for some reason. You type in where you want to go, press enter or click if it show up in the menu, then it just does nothing. It acts like it is thinking about it, but it doesn't do anything. Usually I have to open a new tab and try again. This is getting extremely annoying now since it does it quite often. Iron does the same thing. There is no difference.
Daily running Windows 2000 Pro SP4 and Windows 98

Posted Image
Posted Image


How to remove advertisement from MSFN

#2
bphlpt

bphlpt

    MSFN Addict

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,796 posts
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I'm on Iron with no problems here. (Win7 x64 Ultimate)

Cheers and Regards

Edited by bphlpt, 30 December 2012 - 06:35 PM.

Posted Image


#3
tomasz86

tomasz86

    www.windows2000.tk

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,510 posts
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag
It must be something else to cause such a behaviour (maybe antivirus or firewall software?). I've got both Chrome and Iron here updated to the newest stable versions and I've experienced no problems.

Edited by tomasz86, 30 December 2012 - 07:34 PM.

post-47483-1123010975.png
Unofficial Service Pack 5.2 for MS Windows 2000 <- use this topic if you need help with UURollup, Update Rollup 2 and other unofficial packages

#4
Tommy

Tommy

    Brooke's Tommy honey <3

  • Member
  • PipPipPip
  • 451 posts
  • OS:98SE
  • Country: Country Flag
There's really nothing different about my system as it has ever been. Just Windows Defender and AVG 9 like I've been using for years. I haven't had this problem until maybe about a month ago.
Daily running Windows 2000 Pro SP4 and Windows 98

Posted Image
Posted Image

#5
Tommy

Tommy

    Brooke's Tommy honey <3

  • Member
  • PipPipPip
  • 451 posts
  • OS:98SE
  • Country: Country Flag
Update: I'm still having issues here, but I left it long enough and it came up with the kill page since it was taking too long to respond or something wasn't responding and it asked if I wanted to wait or kill the page. Any suggestions because this is very very annoying.
Daily running Windows 2000 Pro SP4 and Windows 98

Posted Image
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN