• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
bigmuscle

Aero Glass for Win8 RC4

2,631 posts in this topic

for me it works under VMware and it seams to be a bit faster, but there is still a delay before the Window gets the blur effect.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant download need mirror link

Edited by Windows8RTMUser
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant download need mirror link

Apparently you cannot read the forum rules either:

http://www.msfn.org/board/topic/18408-forum-rules-updated-must-read/

Especially this one:

11. Do not use CAPITALIZATIONS in the topic title or when participating in threads because they will not attract attention - instead it will annoy many of MSFN's members. Using unnecessary font formatting (i.e., bold font, increased font sizes, colored fonts, etc.) on the full body of posts is also discouraged.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant download need mirror link

Apparently you cannot read the forum rules either:

http://www.msfn.org/...ated-must-read/

Especially this one:

11. Do not use CAPITALIZATIONS in the topic title or when participating in threads because they will not attract attention - instead it will annoy many of MSFN's members. Using unnecessary font formatting (i.e., bold font, increased font sizes, colored fonts, etc.) on the full body of posts is also discouraged.

sorry

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please use a proper file sharing site. There are so many and yet you use something so awful. Skydrive? Dropbox? Box? Google Drive? Mega? Mediafire?

Mirror: https://www.box.com/DWMHook04

Edited by VolitationThorax
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me it works under VMware and it seams to be a bit faster, but there is still a delay before the Window gets the blur effect.

yeah, this is done by the time which sets windows as layered. It runs with interval 500 ms thus new windows won't have transparency effect until the update routine is executed. This could be easily fixed by installing global windows hook which sets the window as layered during its creation. Problem is that this would require to have another service running (just because dwm.exe process does not run under logged user credentials).

For anyone, who has problem with 0.4, could you try set BypassLayeredWindowsRendering to zero whether it helps?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

done that and slill it does not work - cmd window opens but gets no furher than

close this window to exit aero glass effect

i do not see the line

aero glass successfully loaded!

i note the flash screen refers to version 3 and the DWMLoader.exe file is the same size as in version 3 - that may all be correct - just mentioning it - no more

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get black screen and i am not allowed to attach any files yet but this is what my debug say:

[0x178C] Installing DWM hook...

[0x178C] DWM: 0xF0, error = 0

[0x178C] Module: C:\DWM\DWMHook.dll

[0x178C] RemoteDLLName: 0xDBC00000

[0x178C] WriteProcessMemory: 1, error 0

[0x178C] LoadLibrary: 0x652328AC

[0x178C] CreateRemoteThread: 0xF4 error 0

Edited by S3RiOUS
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

DWMLoader is still same, its only task is to load DWMHook.dll into memory and then exits. "aero glass successfully loaded!" line has been moved into debug log.

Edited by bigmuscle
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

fine - as said i was only mentioning as i saw differences - all that said the latest version does not work for me exactly as others have reported - i have version 3 to auto run so to run 4 i rename the orig DWM dir to DWM1 - create a new dir and copy 4 into it - i then close the cmd window/icon in the task bar and run 4 - screen goes black and then returns - command window is open but no aero

assuming you see no issue with that then on my system as others there is a problem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem with start8 installed ...

If i stop start8 service + kill start8 process, Aero Glass for Win8 v0.4 is OK !

Edited by vanden
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This could be easily fixed by installing global windows hook which sets the window as layered during its creation. Problem is that this would require to have another service running (just because dwm.exe process does not run under logged user credentials).

can you please add this in the next version?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only when I manage to do it without any additional process. There can also be problem with it. Applications using layered windows may fail when their windows are set as layered before creation. But I think I could handle it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

for me it works under VMware and it seams to be a bit faster, but there is still a delay before the Window gets the blur effect.

yeah, this is done by the time which sets windows as layered. It runs with interval 500 ms thus new windows won't have transparency effect until the update routine is executed. This could be easily fixed by installing global windows hook which sets the window as layered during its creation. Problem is that this would require to have another service running (just because dwm.exe process does not run under logged user credentials).

For anyone, who has problem with 0.4, could you try set BypassLayeredWindowsRendering to zero whether it helps?

I tried adding BypassLayeredWindowsRendering to the registry and setting it to zero but the same issue occurs. Everything remains opaque. I seems that you know what the problem is so I guess we'll leave it to you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know what the problem is because everything seems to work here correctly. But yes, sometimes it does not work. Either DWM (or maybe Direct3D directly) has some feature that some function (e.g. Draw) hooks are automatically replaced with another version of the function. I don't know why this happens and I have not found any suitable solution yet (except of background thread which hooks the function still around which consumes 100% CPU).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

if it works for you have you checked that the upload which is what everyone is working from is correct - maybe a file got missed or has corrupted

Edited by adacom
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

if it works for you have you checked that the upload which is what everyone is working from is correct - maybe a file got missed or has corrupted

Yeah, it might simply be different files from what he was working with or something.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It works even if I download the file that I published here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

most odd - i have no programming knowledge but logic says there must be some other file or dll that you have on your system that non of us have - or a setting in the registry - should all old values from 3 be deleted from the registry before 4 is installed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

most odd - i have no programming knowledge but logic says there must be some other file or dll that you have on your system that non of us have - or a setting in the registry - should all old values from 3 be deleted from the registry before 4 is installed

I deleted all the registry keys that I added for the previous releases but still no luck.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It works even if I download the file that I published here.

Well our systems are lacking something actually present in yours. A missing dll or something.

Edited by kyolic
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.