Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Aero Glass for Win8 RC4


  • This topic is locked This topic is locked
2630 replies to this topic

#26
bigmuscle

bigmuscle

    Aero Glass for Win8 developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Joined 18-August 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I have updated the first post with link to download preview version. Be aware that it is preview only and has been compiled for 64-bit system (32-bit version will come later). Tested under VMWare.
It may contain many bugs. It has not been optimized at all. I have not cared about unused resources cleanup etc. It has not been tested much, it is just a "hey, it works!" :-)

Edited by bigmuscle, 26 January 2013 - 04:15 AM.

Aero Glass for Win8.x --> http://www.glass8.eu


How to remove advertisement from MSFN

#27
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

for me it doesn't work under VMware. The screen gets black after starting the launcher. I think is it related to the RP Theme which I'm using in the RTM.

// edit

also doesn't work with the RTM theme. This time I also got a blackscreen and 1s later I'm at the login screen. There is no log file created.

Edited by MagicAndre1981, 26 January 2013 - 04:59 AM.

Posted Image

#28
muffinman

muffinman
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 26-January 13
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Got an popup error message saying I'm missing msvcr110d.dll

#29
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

you miss the Visual C++ 2012 (DEBUG) Runtime. bigmuscle uplaoded the debug instead of the release version.
Posted Image

#30
bigmuscle

bigmuscle

    Aero Glass for Win8 developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Joined 18-August 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

This time I also got a blackscreen and 1s later I'm at the login screen. There is no log file created.


I guess it is the problem we were talking about that you was logged off when dwm is killed (it's what the loader does). Could you try disabling your video adapter in Device Manager before launching the loader?
Aero Glass for Win8.x --> http://www.glass8.eu

#31
JFX

JFX

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 471 posts
  • Joined 17-January 11
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
So anybody want to share the redistributable msvcr110d.dll ?

Edited by JFX, 26 January 2013 - 10:06 AM.


#32
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

So anybody want to share the redistributable msvcr110d.dll ?


this is NOT allowed! Debug versions are not redistributable.
Posted Image

#33
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

Could you try disabling your video adapter in Device Manager before launching the loader?


makes no difference. I have the blackscreen again with only the mouse pointer.

Which vmware do you use? I use the Player 5.0.1
Posted Image

#34
bigmuscle

bigmuscle

    Aero Glass for Win8 developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Joined 18-August 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Does it display "This is preview" dialog before?

I have VMWare 5.0.1 build-894247, Windows 8 Pro N x64. Only Visual Studio 2012 installed, else completely clean system.
Aero Glass for Win8.x --> http://www.glass8.eu

#35
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

I use the same vmware version and yes, I see the dialog. After clicking ok, I get the blackscreen.

But I've check my DWM.exe and I can see that it already had an update to version 6.2.9200.16420. Do you use the vanilla RTM without any updates?

Edited by MagicAndre1981, 26 January 2013 - 05:54 AM.

Posted Image

#36
bigmuscle

bigmuscle

    Aero Glass for Win8 developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,051 posts
  • Joined 18-August 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Also, I forgot that I have UAC disabled - if it makes difference.

Could you try this version http://leteckaposta.cz/223020690 and then run DWMLoader with parameter "-donotrestartdwm" (without quotes). Then restart video adapter in device manager.
Aero Glass for Win8.x --> http://www.glass8.eu

#37
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

yes, I always run with UAC on (highest slider level).

With the parameter, I can see the cmd Window of the loader and that it installed the hook. When I now try to enable the Vmware GPU again in device manager I get the blackscreen
Posted Image

#38
johnbal

johnbal
  • Member
  • 7 posts
  • Joined 17-December 12
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Hi,

The links for your application are dead.

Thanks

#39
test12w

test12w
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 26-January 13
  • OS:Windows 8 x86
  • Country: Country Flag
GOOD!
Can you development 32bit(X86)DLL?

#40
JorgeA

JorgeA

    FORMAT B: /V /S

  • MSFN Sponsor
  • 3,222 posts
  • Joined 08-April 10
  • OS:Vista Home Premium x64
  • Country: Country Flag

If you kill the exe, the suer is logged off :(

Nice Freudian slip! :thumbup At least it points to how many of us feel about Microsoft taking out glass!

I was thinking the same thing and then saw your post! :lol:

--JorgeA

#41
FraggyMDL

FraggyMDL
  • Member
  • 3 posts
  • Joined 25-January 13
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
It doesn't work : the popup appears then black screen is flashing then returning to desktop, and nothing changed.
Under VMWare.

EDIT2 : doesn't work on my main OS too :/

Edited by FraggyMDL, 26 January 2013 - 11:17 AM.


#42
vjott

vjott

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 59 posts
  • Joined 25-January 13
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag

Hi,

The links for your application are dead.

Thanks


NO, they're not. Use Internet Explorer instead of Chrome or Chromium. I encountered errors trying to download the files using those browsers.

#43
test12w

test12w
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 26-January 13
  • OS:Windows 8 x86
  • Country: Country Flag
Your application was doesn't Work,the said could not find MSVCP110D.dll

#44
fireboyche

fireboyche
  • Member
  • 5 posts
  • Joined 12-January 13
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
I get the blackscreen too. Hope soon will have a fix. :)

#45
test12w

test12w
  • Member
  • 6 posts
  • Joined 26-January 13
  • OS:Windows 8 x86
  • Country: Country Flag
Your Program was crash in Chinese-simpfilied,Hope soon will have a fix :) :)

Edited by test12w, 26 January 2013 - 11:51 AM.


#46
vjott

vjott

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 59 posts
  • Joined 25-January 13
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
I tried it on my main OS (Windows 8 x64 Professional). My screen goes black and I can only see and use my cursor.

#47
MagicAndre1981

MagicAndre1981

    after Windows 7 GA still Vista lover :)

  • Patrons
  • 6,092 posts
  • Joined 28-August 05
  • OS:Vista Ultimate x86
  • Country: Country Flag

Donator

ok, so we all have the same issue (black screen)
Posted Image

#48
wango911

wango911
  • Member
  • 7 posts
  • Joined 11-September 12
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
Just like everyone else, have a nearly vanilla build of Windows 8 Pro x64 (without updates) with only VS2012 Express installed for the runtimes in VMWare Workstation 9.0.1, and running the program gives me a black screen, even with disabled UAC via CMD. Why does Windows 8's DWM have to be unbelievely unstable??? I hope this issue is resolved soon since I have hope this will be a quality program once finished. :)

Edited by wango911, 26 January 2013 - 07:16 PM.

Bordered Captions for Windows 8: http://wango911.devi...ows-8-351741144

#49
Zer0

Zer0
  • Member
  • 1 posts
  • Joined 13-August 12
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
Posted Image
Windows 8 x 64 pro :no:

#50
burfadel

burfadel

    Newbie

  • Member
  • 11 posts
  • Joined 25-January 13
  • OS:Windows 8 x64
  • Country: Country Flag
Maybe a repackage could be done? You can actually copy the requried VC runtime files into the program folder, you don't need to install the actual debug runtime on your system.

That said, I tried it out and it did nothing! No black screen, no error messages either. It just came up with the message that it was a test, and once I clicked okay the screen went blank for a fraction of a second, but when it came back up there wasn't any chance.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users