Sign in to follow this  
Followers 0
angelcyber942

[Ask] How To Use Fully Automated & Autologon

21 posts in this topic

hello , every one , i want to ask about nlite , it's about Full automated & auto logon ,

i use xp sp 3

when i add new user as admin , and i dont set the password

and i compile , and i get error :D

, in other case , i dont add user , so the user is only administrator and guest , but the error is in username its filled with my previous user and also the password , i am very confuse about it.

i have attach the image :D please help me :D sorry for my bad english :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

> in other case , i dont add user , so the user is only administrator and guest , but the error is in username its filled with my previous user and also the password , i am very confuse about it.

Are you sure you're not loading a last session.ini?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think i am checked the load last session , so , where is the problem ? but in user tab , only administrator and guest , and in last session.ini , only administrator and guest only ... so how friend ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm out of ideas.

so how i can use fully automated and auto logon friend ? :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just make sure it's setup exactly like this...

<removed>

Edited by -X-
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just make sure it's setup exactly like this...

nLite.png

so i must set Administrator as NOT active ? :D

i will try and report back :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Loading last session" loads 2 files; last session.ini and "last session_u.ini". There is known a bug with reloading "last session_u.ini" with added users and trying to remodify them.

Try starting from a fresh install and not loading the _u file (rename it before loading last session if needed).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No sorry. Active

nLite.png

i get same error message but with other username in username box

[users]

Administrator|||True|Administrators||False|False|True

Guest|||False|Guests||True|False|False

what wrong... i dont load previous setting , but i dont know how nlite load like cd key , and other except user tab

help me ? :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Loading last session" loads 2 files; last session.ini and "last session_u.ini". There is known a bug with reloading "last session_u.ini" with added users and trying to remodify them.

Try starting from a fresh install and not loading the _u file (rename it before loading last session if needed).

can you tell me more friend ? i dont understand :D sorry friend , detail please :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i get same error message but with other username in username box

You are not starting with a fresh set of install files. Or your source is not original.

About the bug, as you say you don't load last session, it should not apply.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i get same error message but with other username in username box

You are not starting with a fresh set of install files. Or your source is not original.

About the bug, as you say you don't load last session, it should not apply.

what did you meant bro ? so what must i do ?

is i must use fresh source of windows xp sp 3 ( not yet use with nlite before) ?

or

is i must use fresh install of nlite ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.