Sign in to follow this  
Followers 0
Nomen

Adobe Audition 1.5 (and Kex?)

3 posts in this topic

After messing with the msi file with Orca, I managed to get Adobe Audition 1.5 to install without any errors. The first time I ran it, it asked what drive I wanted to use as the temp drive, but I didn't get any further with it after that point. When I try to launch it, I get a spash-screen for a fraction of a second. That's it - no error messages.

Is there some way I can figure out what it doesn't like that even KernelEx can't help with? Was there some way to use KernelEx in a diagnostic mode?

(for a program written in 2004, I'm surprised that it doesn't run under win-9x with Kex)

PS: When I saved my edited msi file with orca, it seems to have stripped out the data1.cab file. The original file was 30 mb in size, and the edited file was 10 mb. What am I doing wrong such that the cab file gets lost in the saved file?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Audition 1.5 doesn't work AFAIK (I tried some time ago and installed the demo succesfully if remember correctly) but 1.0 should as it's little different than CoolEditPro 2 which runs under stock 98/ME.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.