Sign in to follow this  
Followers 0
xaaaaaaaaaaaaaa

Help! Windows installer appears everytime when I open Outlook

3 posts in this topic

When I open Outlook 2013, the installer will appear to install 64-bit components.

Does anyone know the cause?

Thanks very much!

post-373473-0-55197000-1364264458_thumb.

Edited by xaaaaaaaaaaaaaa
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install 64bit Office 2013?

Also, what OS are you running? I found some things helpful for server OS, look at last post here:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/officesetupdeploy/thread/b8e8277c-a2f9-426a-bb3d-3f45bd0a47fc/

Also something about Search 4.0:

http://www.neckbeard.ca/r/techsupport/comments/17xmag/windows_installer_starts_with_outlook_2013_on/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install 64bit Office 2013?

Also, what OS are you running? I found some things helpful for server OS, look at last post here:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/officesetupdeploy/thread/b8e8277c-a2f9-426a-bb3d-3f45bd0a47fc/

Also something about Search 4.0:

http://www.neckbeard.ca/r/techsupport/comments/17xmag/windows_installer_starts_with_outlook_2013_on/

It works! Thank you!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.