Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


malhajer

desktop hover boxes

5 posts in this topic

Hello People,

im new here :)

i latestly installed windows 8 RP visual effects on Windows 8 PRO x64

and now no more hover boxes

they appear in the windows explorer but not in the desktop

a screenshot of the problem

http://im41.gulfup.com/lCaOy.png

please help me as soon as possible

Edited by malhajer
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello People,

im new here :)

i latestly installed windows 8 RP visual effects on Windows 8 PRO x64

and now no more hover boxes

they appear in the windows explorer but not in the desktop

a screenshot of the problem

http://im41.gulfup.com/lCaOy.png

please help me as soon as possible

Edit the default aero theme with Windows Style Builder and add the resources from RP, borders, caption buttons, etc...

Edited by Tusticles
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hello People,

im new here smile.gif

i latestly installed windows 8 RP visual effects on Windows 8 PRO x64

and now no more hover boxes

they appear in the windows explorer but not in the desktop

a screenshot of the problem

http://im41.gulfup.com/lCaOy.png

please help me as soon as possible

Edit the default aero theme with Windows Style Builder and add the resources from RP, borders, caption buttons, etc...

 

Tried; no luck. This was discussed on the thread in this thread, so I checked the "Explorer & Shell > Explorer > ListView > ListItem" on both the RP and RTM styles, but they actually both have the same images, so something else must be the matter.

 

To be clear, the issue is that the boxes which are supposed to appear when you hover over icons on the desktop simply do not appear with the RP theme; only with the RTM theme.

 

Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.