Sign in to follow this  
Followers 0
norvell84

I can't load any installation files

2 posts in this topic

I get this error when trying to load windows installation files files. which I have copied straight from the CD to a folder on the computer desktop:

See the end of this message for details on invoking

just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************

System.BadImageFormatException: An attempt was made to load a program with an incorrect format. (Exception from HRESULT: 0x8007000B)

at ..(String , String , Int32 , Boolean )

at ..(Boolean )

at ..(Boolean )

at ..(Object , EventArgs )

at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)

at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)

at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Loaded Assemblies **************

mscorlib

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)

CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll

----------------------------------------

vlite

Assembly Version: 1.2.0.2

Win32 Version: 1.2.0.2

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vLite.exe

----------------------------------------

System

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4205 (VistaSP2GDR.050727-4200)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll

----------------------------------------

vLite

Assembly Version: 1.2.0.2

Win32 Version: 1.2.0.2

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vLite.exe

----------------------------------------

System.Windows.Forms

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll

----------------------------------------

System.Drawing

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll

----------------------------------------

MCDBNET2

Assembly Version: 1.3.3.33894

Win32 Version: 1.33.0.133

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/MCDBNET2.DLL

----------------------------------------

msvcm80

Assembly Version: 8.0.50727.4016

Win32 Version: 8.00.50727.4016

CodeBase: file:///C:/Windows/WinSxS/x86_microsoft.vc80.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4016_none_d0893820442e7fe4/msvcm80.dll

----------------------------------------

vhelper

Assembly Version: 1.0.3166.20582

Win32 Version: 1, 0, 0, 1

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/vhelper.DLL

----------------------------------------

msvcm90

Assembly Version: 9.0.30729.1

Win32 Version: 9.00.30729.1

CodeBase: file:///C:/Program%20Files/vLite/msvcm90.DLL

----------------------------------------

System.Xml

Assembly Version: 2.0.0.0

Win32 Version: 2.0.50727.4016 (NetFxQFE.050727-4000)

CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll

----------------------------------------

************** JIT Debugging **************

To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this

application or computer (machine.config) must have the

jitDebugging value set in the system.windows.forms section.

The application must also be compiled with debugging

enabled.

For example:

<configuration>

<system.windows.forms jitDebugging="true" />

</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception

will be sent to the JIT debugger registered on the computer

rather than be handled by this dialog box.

I am running Vista ultimate x86

I am trying to work with vista business using this program, as I have tried the vista ultimate and it did not work either. Do I need regular vista for it to work?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Two references - WIMGAPI.DLL

via Google

"System BadImageFormatException" site:msfn.org

HTH

Edited by submix8c
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.