Kelsenellenelvian

WPI after v8.6.7 bug\bug fix thread

38 posts in this topic

Time for a new bug\bug fix thread...

Edited by Kelsenellenelvian
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have an error with latest 8.6.7 wpi. When i run wpi.exe i see an error:

line 719

character 1

error optkeep

cod 0

continue to run script?

help me

what i can do?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside lang_it.js remove the line 719:

optKeep[lang] = ['Mantieni'];

And add:

optFloat[lang] = ['Float'];

Check the translation file from lang_en.js

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Error sound when saving settings theme wizard and it wont remember my previous settings (installer bg, progress bars & tooltip fonts, etc.)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside lang_it.js remove the line 719:

optKeep[lang] = ['Mantieni'];

And add:

optFloat[lang] = ['Float'];

Check the translation file from lang_en.js

Thank you now is ok but now i have another problem :

when wpi finish appear this error:

inside a installer.js

error line 890

chapter 7

impossible to recover the property "control" of a null reference or undefined

what i can do?

Edited by frasuperbike
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside globals_lang.js missing on line 99 and 291; the value: var

var lblUSSFButton = [], lblDefaultImage = [], lblGenUIDImage = [];
var txtUSSFButton = [], txtDefaultImage = [], txtGenUIDImage = [];

Thanks and regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you now is ok but now i have another problem :

when wpi finish appear this error:

inside a installer.js

error line 890

chapter 7

impossible to recover the property "control" of a null reference or undefined

what i can do?

Tested WPI_v8.6.7 and I have no error or trouble with sounds. No error message about installer.js on line 890!

*Edit: However, we need to make some changes inside the old useroptions.js if used for WPI_v8.6.7:

Remove lines 64 and 67:

ExecuteBeforebit64=false;
ExecuteAfterbit64=false;
Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside ChangeLog.txt, we can remove the line, because this option no longer exist:

**** Fixed a executebefore64bit error.

Thanks and regards

*Edit:

Inside globals_lang.js remove the line 49:

var lblEnable64BitProcessing = [];

Workaround given by Francesco:

http://www.msfn.org/board/topic/158273-wpi-86-and-beyond-bugbugfix-thread/page-6#entry1045008

Regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thank you now is ok but now i have another problem :

when wpi finish appear this error:

inside a installer.js

error line 890

chapter 7

impossible to recover the property "control" of a null reference or undefined

what i can do?

Tested WPI_v8.6.7 and I have no error or trouble with sounds. No error message about installer.js on line 890!

*Edit: However, we need to make some changes inside the old useroptions.js if used for WPI_v8.6.7:

Remove lines 64 and 67:

ExecuteBeforebit64=false;
ExecuteAfterbit64=false

i have did changes but in this way i haven't an option execute before and after. when i renable execute before and after appear written error.

i would like to attach error image but i don't know the way to do it

post-45045-0-38002700-1374851198_thumb.j

Edited by frasuperbike
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's strange, because I have no errors!

WPI_Log.txt

Fichier journal de l'installation WPI

Début de l'installation: jeudi 25 juillet 2013 19:22:22

Information WPI:
Version=8.6.7
Exécutable utilisé=true
Version d'Internet Explorer=10.0
Connexion Internet=true

Système d'exploitation
Version du Système=6.1
Système d'exploitation=Win7
Version actuelle=7601
ID Edition=Ultimate Edition
Service Pack=1

Architecture
Nom de l'Architecture=GenuineIntel
Chaîne du Nom de l'Architecture=Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz
ID Architecture=x86 Family 15 Model 4 Stepping 1
Nombre de Processeurs=1
MHz=3000
Type d'Architecture=x86
Bits Architecture=32

Fichier Configuration=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\config.js
Fichier Options=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\useroptions.js
Fichier Réseau=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\networkoptions.js
Fichier Thème=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\themeoptions.js
Fichier Options Fenêtre=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\windowoptions.js

// Window tab
Resolution=0
MainWindowWidth=800
MainWindowHeight=600
MainWindowX=-1
MainWindowY=-1
InstallerWindowX=25
InstallerWindowY=25

// General tab
NumCols=3
// ---
Timer=true
Seconds=30
StartBeepAtSecs=10
// ---
Language='fr'
// ---
DefaultInstallPath='%wpipath%'
CustomInstallPath=['']
// ---
AbortInstallIfFailure=false
ExecuteCommandIfFailure=['']
ContinueWhereFailed=false

// Features tab
ShowDownloadOutput=true
DisableInstallCombobox=false
ShowExtraButtons=true
DoNotShowIfCD=true
USSFSilentMode=false
VerifyInstallHDD=false
AllowCheckForInternet=false
LoadDesktopBeforeInstall=true
ReOpenAfterInstall=false
DisableCatCheckBoxes=false
SortWithinCats=false
DisableOnDepsNotMet=true
AlwaysUseScrollBar=true
DontSplitCats=true
InstallByCategory=true
ReallyForce=false
DisableIfDoGray=false
InstallFonts=false
ShowCommandInInstaller=true
ShowInstallerImages=true
AlwaysShowOutputWindow=false
EjectCDWhenDone=false
DoNotShowIfUSB=true
DisableHotKeys=false
MaintainAutoLogonCount=false

// Tools tab
MonitorResolution=0
MonitorDepth=0
MonitorRefresh=0
// ---
ExecuteBeforeEnabled=false
ExecuteBefore=['']
ExecuteAfterEnabled=true
ExecuteAfter=['"%wpipath%\Install\Tweaks\Assistant.bat"']
// ---
RestartComputer=false
RestartType=0
RestartSeconds=30
DoNotLoadDesktop=true
// ---
LogInstallation=true
LogPath=['%systemdrive%\WPI_Log.txt'];
TimeStampLogFile=false

// Audio tab
PlayAudioInInstaller=true
InstallAudio=['Kalimba.mp3']
Volume=75
Shuffle=false
CopyAudioFolder=false
CopyAudioPath=['C:\Audio']
DeleteAudioFolder=false

// Sounds tab
SndWPIStartCB=true
SndWPIStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Alert.wav"'];
SndInstallStartCB=true
SndInstallStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtBeginning.wav"'];
SndInstallSuccessCB=false
SndInstallSuccess=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Yes.wav"'];
SndInstallFailCB=false
SndInstallFail=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\No.wav"'];
SndInstallFinishCB=true
SndInstallFinish=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtEnd.wav"'];
SndInstallWarningCB=false
SndInstallWarning=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Warning.wav"'];
SndWPIExitCB=true
SndWPIExit=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Exit.wav"'];

// Style tab
Theme='Win7'
Skin='Autumn'
BgPicture=''
// ---
LayoutStyle=1
// ---
ShowToolTips=true

Variables Globales:
%OSLANG%=FRS
%WPIPATH%=C:\WPI_v8.6.7
%ROOT%=C:
%CDROM%=
%USB%=
%DOSPATH%=
%SYSTEMDRIVE%=C:
%WINDIR%=C:\Windows
%PROGRAMFILES%=C:\Program Files
%TEMP%=C:\Users\Antoine\AppData\Local\Temp
%SYSDIR%=C:\Windows\System32
%ALLUSERSPROFILE%=C:\ProgramData
%USERPROFILE%=C:\Users\Antoine
%APPDATA%=C:\Users\Antoine\AppData\Roaming
%COMMONPROGRAMFILES%=C:\Program Files\Common Files

Liste des programmes à installer:
Execute After

1 Eléments, 1 Commandes

-----

jeudi 25 juillet 2013 19:22:26
Programme: Execute After
ID unique: EXECUTE_AFTER
Ordre: 0
Catégorie: WPI Built In
jeudi 25 juillet 2013 19:22:27 - cmd1 Succès (Code de retour 0): "cmd.exe" /C "C:\WPI_v8.6.7\Install\Tweaks\Assistant.bat"
jeudi 25 juillet 2013 19:22:27 - Installation terminée.

-----

Nombre d'installations échouées: 0

Installation terminée: jeudi 25 juillet 2013 19:22:27

*Edit: You can select the button: Use Full Editor to upload an image previously saved on your computer and attach this image!

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's strange, because I have no errors!

WPI_Log.txt

Fichier journal de l'installation WPI

Début de l'installation: jeudi 25 juillet 2013 19:22:22

Information WPI:

Version=8.6.7

Exécutable utilisé=true

Version d'Internet Explorer=10.0

Connexion Internet=true

Système d'exploitation

Version du Système=6.1

Système d'exploitation=Win7

Version actuelle=7601

ID Edition=Ultimate Edition

Service Pack=1

Architecture

Nom de l'Architecture=GenuineIntel

Chaîne du Nom de l'Architecture=Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz

ID Architecture=x86 Family 15 Model 4 Stepping 1

Nombre de Processeurs=1

MHz=3000

Type d'Architecture=x86

Bits Architecture=32

Fichier Configuration=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\config.js

Fichier Options=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\useroptions.js

Fichier Réseau=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\networkoptions.js

Fichier Thème=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\themeoptions.js

Fichier Options Fenêtre=C:\WPI_v8.6.7\UserFiles\windowoptions.js

// Window tab

Resolution=0

MainWindowWidth=800

MainWindowHeight=600

MainWindowX=-1

MainWindowY=-1

InstallerWindowX=25

InstallerWindowY=25

// General tab

NumCols=3

// ---

Timer=true

Seconds=30

StartBeepAtSecs=10

// ---

Language='fr'

// ---

DefaultInstallPath='%wpipath%'

CustomInstallPath=['']

// ---

AbortInstallIfFailure=false

ExecuteCommandIfFailure=['']

ContinueWhereFailed=false

// Features tab

ShowDownloadOutput=true

DisableInstallCombobox=false

ShowExtraButtons=true

DoNotShowIfCD=true

USSFSilentMode=false

VerifyInstallHDD=false

AllowCheckForInternet=false

LoadDesktopBeforeInstall=true

ReOpenAfterInstall=false

DisableCatCheckBoxes=false

SortWithinCats=false

DisableOnDepsNotMet=true

AlwaysUseScrollBar=true

DontSplitCats=true

InstallByCategory=true

ReallyForce=false

DisableIfDoGray=false

InstallFonts=false

ShowCommandInInstaller=true

ShowInstallerImages=true

AlwaysShowOutputWindow=false

EjectCDWhenDone=false

DoNotShowIfUSB=true

DisableHotKeys=false

MaintainAutoLogonCount=false

// Tools tab

MonitorResolution=0

MonitorDepth=0

MonitorRefresh=0

// ---

ExecuteBeforeEnabled=false

ExecuteBefore=['']

ExecuteAfterEnabled=true

ExecuteAfter=['"%wpipath%\Install\Tweaks\Assistant.bat"']

// ---

RestartComputer=false

RestartType=0

RestartSeconds=30

DoNotLoadDesktop=true

// ---

LogInstallation=true

LogPath=['%systemdrive%\WPI_Log.txt'];

TimeStampLogFile=false

// Audio tab

PlayAudioInInstaller=true

InstallAudio=['Kalimba.mp3']

Volume=75

Shuffle=false

CopyAudioFolder=false

CopyAudioPath=['C:\Audio']

DeleteAudioFolder=false

// Sounds tab

SndWPIStartCB=true

SndWPIStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Alert.wav"'];

SndInstallStartCB=true

SndInstallStart=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtBeginning.wav"'];

SndInstallSuccessCB=false

SndInstallSuccess=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Yes.wav"'];

SndInstallFailCB=false

SndInstallFail=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\No.wav"'];

SndInstallFinishCB=true

SndInstallFinish=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\AtEnd.wav"'];

SndInstallWarningCB=false

SndInstallWarning=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Warning.wav"'];

SndWPIExitCB=true

SndWPIExit=['"%wpipath%\Audio\SoundsScheme\Exit.wav"'];

// Style tab

Theme='Win7'

Skin='Autumn'

BgPicture=''

// ---

LayoutStyle=1

// ---

ShowToolTips=true

Variables Globales:

%OSLANG%=FRS

%WPIPATH%=C:\WPI_v8.6.7

%ROOT%=C:

%CDROM%=

%USB%=

%DOSPATH%=

%SYSTEMDRIVE%=C:

%WINDIR%=C:\Windows

%PROGRAMFILES%=C:\Program Files

%TEMP%=C:\Users\Antoine\AppData\Local\Temp

%SYSDIR%=C:\Windows\System32

%ALLUSERSPROFILE%=C:\ProgramData

%USERPROFILE%=C:\Users\Antoine

%APPDATA%=C:\Users\Antoine\AppData\Roaming

%COMMONPROGRAMFILES%=C:\Program Files\Common Files

Liste des programmes à installer:

Execute After

1 Eléments, 1 Commandes

-----

jeudi 25 juillet 2013 19:22:26

Programme: Execute After

ID unique: EXECUTE_AFTER

Ordre: 0

Catégorie: WPI Built In

jeudi 25 juillet 2013 19:22:27 - cmd1 Succès (Code de retour 0): "cmd.exe" /C "C:\WPI_v8.6.7\Install\Tweaks\Assistant.bat"

jeudi 25 juillet 2013 19:22:27 - Installation terminée.

-----

Nombre d'installations échouées: 0

Installation terminée: jeudi 25 juillet 2013 19:22:27

*Edit: You can select the button: Use Full Editor to upload an image previously saved on your computer and attach this image!

I have attched image for my error in the last post.

thankyou

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you attach your useroptions.js file and check the lang_it.js (remove line 238), please ?

Thanks

*Edit: What is your wpiafter.exe?

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inside timers.js, we can try to add if IE10 is integrated:

From line 151:

if (IEVer = 10)var timerID=setTimeout("ins_iTimer()",1000); //doesn't work properly at midnight

Tested and works for me with IE10 integrated.

Thanks to share your results using IE8 or IE9 !

Thanks and regards

*Edit: post updated

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

About Fonts.

Inside registry_dos.js we need to write (to work properly):

function installFont(filename){position="registry_dos.js";whatfunc="installFont()";var fontName=filename.substring(filename.lastIndexOf("\\",filename.length));fontName=fontName.substr(1,fontName.length);if (FileExists(ReplacePath("%windir%\\Fonts\\"+fontName)))  return;if (FileExists(filename))  fontsFolder.CopyHere(filename);}function installFontsFromFolder(folder){position="registry_dos.js";whatfunc="installFontsFromFolder()";var thisFolder=fso.GetFolder(folder);for (var files=new Enumerator(thisFolder.Files); !files.atEnd(); files.moveNext()){  var thisFile=files.item();  installFont(thisFile.Path);}}

And remove:

if (thisFile.name != fontList)

Thanks and regards

Edited by myselfidem
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.