Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


goyim

Rt7Lite Component Removal Stall

1 post in this topic

i am attempting to remove the components from a MSDN Windows Seven Professional SP1 x64 iso. i have run this successfully with the same version iso in x32 bit and it worked great shrinking the finished iso to under 1 GB.

however, with the same exact settings and lastsession.inf file the x64 bit stalls at 0%; i even tried reinstalling the OS and not using the lastsession from the x32 bit iso and it still yielded the same result. i have also tried both versions 1.7 and 2.6, neither worked.

i have seen other members have somewhat the same issue but stalling at 94%. that member supposedly reinstalled and it worked but that is not the case here. does someone have a solution to this?

thanks in advance.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.