Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
Mark7ones

Setup [offlineServicing] error (Windows 7 x64 sp1)

3 posts in this topic

I had successfully installed Win7 from usbdrive using Autounattend.xml file and installed Win7 with integrated updates

following standard procedure.

If I try to deploy unattended installation of a Windows copy with integrated updates I get this error.

It seems like Windows cannot handle integrated updates in unattended mode.

Maybe some istruction in xml file's needed.

Autounattend.xml

Edited by Mark7ones
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your image has IE10 integrated. I already said on TechNet you need to remove the IEWelcomeMessage object from your answer file or else you will get this error.

See here for reference:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/f1978c86-3639-489f-b105-5591e59325f7/setup-offlineservicing-error-windows-7-homepremium-sp1-64bit#8edd3366-26e9-4be6-9486-690cf1dfa0d2

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your image has IE10 integrated. I already said on TechNet you need to remove the IEWelcomeMessage object from your answer file or else you will get this error.

 

See here for reference:

http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/f1978c86-3639-489f-b105-5591e59325f7/setup-offlineservicing-error-windows-7-homepremium-sp1-64bit#8edd3366-26e9-4be6-9486-690cf1dfa0d2

It didn't work even without IE10 integration.

Making unattended installation with Microsoft is a nightmare.

There's a problem for every pass...

For example, I wanted to disable some features or packages and it didn't work.

Now I know that I have to apply unattend.xml to install.wim to make it works.

For updates it seems unattend switch (Sysprep) is required...

What can I say?

Microsoft f**k off!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.