bigmuscle

Aero Glass for Win8.1+ 1.5.1

264 posts in this topic

Long Time no use aero glass lol, how can i make it to work on build 14986?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The version of Aeroglass that I use in the insiders builds doesn't work in modern apps since build 14955 but, for some reason, it returned to work on modern apps in build 14986 and in the rest of the system it works relatively well.

6394118f10f3dafe33fee7a90495cf6064dd17ac

d4fe96691d468569218b898870851dcb3228d7ce

Edited by carlitosoo555
Add an image
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone has the atlas file for the default windows 10 theme? I just want to make the shadow around windows thicker.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎12‎/‎23‎/‎2016 at 8:04 PM, carlitosoo555 said:

The version of Aeroglass that I use in the insiders builds doesn't work in modern apps since build 14955 but, for some reason, it returned to work on modern apps in build 14986 and in the rest of the system it works relatively well.

d4fe96691d468569218b898870851dcb3228d7ce

Try setting your "Glass geometry radius" to "Custom" and increasing the value to something like 10 in there and see how it improves the corners.

-Noel

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

4 hours ago, NoelC said:

Try setting your "Glass geometry radius" to "Custom" and increasing the value to something like 10 in there and see how it improves the corners.

-Noel

I already have that value in 15, but I have noticed that the edges of the windows do not look the same as in build 14393.576, (in that build I also have that value set to 15), I think that's normal because it's an insider build and I'm not using the same DWMglass file in both builds.

0ab952b39c199f3680934cb1afcad82caaacead4

Edited by carlitosoo555
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After Aero Glass 1.5.2 installation the file "c:\debug.log" is permanently created in root folder c:\. How can i disable it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to 1.5.2 but I can't run modern apps anymore, start menu and notification center don't open, either.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I have the same problem as Locutus2002 after the 1.5.2 update on a Windows 10 system. None of the modern apps would open.

Edited by Liangkung
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you try re-registering the library? Open CMD (with admin rights) and go to Aero Glass folder. Run command "regsvr32 DWMGlass.dll".

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I reverted to 1.5.1; in 1.5.2 modern apps run fine but can't run full screen and app icons overlap text in the title bar.

Is there still a possibility to disable modern app frame replacement?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can unregister the library "regsvr32 /u DWMGlass.dll".

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

It killed the modern apps, reg/unregging does nothing :( Reverted to 1.5.1, same issue.

Edited by Klamatiel
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like above this issue only occurs with the 1.5.2 installer (64-bit), standalone version is working fine incl modern apps.

Quote

Description
Faulting application name: Explorer.EXE, version: 10.0.14393.479, time stamp: 0x58258a90
Faulting module name: TwinUI.dll, version: 10.0.14393.479, time stamp: 0x58258d10
Exception code: 0x80270233
Fault offset: 0x0000000000586dd1
Faulting process id: 0xf18
Faulting application start time: 0x01d2693f6bf27d7f
Faulting application path: C:\Windows\Explorer.EXE
Faulting module path: C:\Windows\System32\TwinUI.dll
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Klamatiel said:

It killed the modern apps, reg/unregging does nothing :( Reverted to 1.5.1, same issue.

I had the same problem. I deleted the previous version clearly. (I used "IOBit Uninstaller" software for clean uninstalling.)
Restart the computer and than I installed new version (1.5.2)
Now, it's running well. All modern apps and apps' title glass are working perfectly.

You can try this solution.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.