ZoSTeR

Universal Silent Switch Finder 0.1

122 posts in this topic

thanks a ton for all the contribution, I have used it and its fabulous

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very minor update changed USSF to use latest build of PEiD v0.93. (simple find and replace in script)

[PEiD]

For those that do not know the Helper.bin is just the exe of PEiD renamed.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I tried using the latest version of PEiD for this, but it didn't work.  :D

Confirmed as working here. Got PEid from working link here.

Rename PEid to helper.bin, and have it in the same directory as the script.

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry guys. I wasn't clear on my earlier post. I was talking about the very first version of USSF (by Zoster). :) That doesn't work for the latest version of PEiD. I haven't seen Nologic's update when I posted that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, now it looks I got a problem - downloaded PEid, extracted peid.exe, renamed to Helper.bin, compiled script2exe, copied to same location.

But when I inserted name of the file, I still received message Sorry, unknown installer

:(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I made an installer for this wonderfull tool.

Just use the /VERYSILENT switch for silent install.

PEID 9.3 is included.

Link deleted see post below.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great NEWS I made the **** thing recognize .msi files also and now and it works great!!!!!!!!!!!! (Fixed a couple of spelling errors also.)

USSF.exe

I hope it was no too presumptious but after all of the testing and code re-writes that ZoSTeR and CyberSlug have done and now that it has it's own installer I dubbed it version 1.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

I'm using USSF since while... very good tool :thumbup

When i have any problem with swithes, I test my known silent switches setup.exe as for "Symantec Client Security v2.0.3" and "Symantec Antivirus Corporate 9.0.3.1000" which gave me the setup.exe /S /v/qn swithes...

Since yesterday I get "Sorry, unknown installer." message error with the most setup tested, even with the Symantec's setup.exe above. :(

I tried with the new USSF version and the kelsenellenelvian's version... same error message :wacko:

Anybody could help???

Regards

coucou

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.