Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
mistress_larisa

intel 536ep modem driver problem

3 posts in this topic

i have this driver, for intel 536ep modem. all other drivers are installed fine

chipset, nvidia, sound, etc.

The driver has 4 files: intels51.cat, intels51.inf, intels51.sys, migrate.dll

after the setup, all drivers are installed, exept this one.

in setupapi.log says:

"#I022 Found "PCI\VEN_8086&DEV_1040&SUBSYS_10008086&REV_00" in C:\WINDOWS\inf\intels51.inf; Device: "Intel® 536EP Modem"; Driver: "Intel® 536EP Modem"; Provider: "Intel Corporation"; Mfg: "Intel Corporation"; Section name: "Intels51".

#I087 Driver node not trusted, rank changed from 0x00000000 to 0x00008000.

#I023 Actual install section: [intels51.NT]. Rank: 0x00008000. Effective driver date: 05/22/2003.

#I022 Found "PCI\VEN_8086&DEV_1040" in C:\WINDOWS\inf\intels51.inf; Device: "Generic Intel® 536EP Modem"; Driver: "Generic Intel® 536EP Modem"; Provider: "Intel Corporation"; Mfg: "Intel Corporation"; Section name: "Intels51".

#I087 Driver node not trusted, rank changed from 0x00002001 to 0x0000a001."

........... more blah blah blah

"#I060 Set selected driver.

#I058 Selected best compatible driver.

#-124 Doing copy-only install of "PCI\VEN_8086&DEV_1040&SUBSYS_10008086&REV_00\4&1F7DBC9F&0&18F0".

#E360 An unsigned or incorrectly signed file "c:\windows\inf\intels51.inf" for driver "Intel® 536EP Modem" will be installed (Policy=Ignore). Error 1168: Element not found.

#-167 SPFILENOTIFY_NEEDMEDIA: Tag = "", Description= "Intel® 536EP Installation Disk", SourcePath = "I:", SourceFile = "Intels51.sys", Flags = 0x00000400.

#E169 SPFILENOTIFY_NEEDMEDIA: returned FILEOP_ABORT. Error 1223: The operation was canceled by the user.

#W187 Install failed, attempting to restore original files."

what's wrong?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

your modem might be faulty, u can try it on other system to test whether it is working or not. or else u might need to redownload the driver again.

Regards,

kenkueh

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

the modem works fine, if i install the driver "by hand".

I want it to be done by setup.

And I can't figure it out from the log what's wrong.

I looked inside the inf file and at the source file is listed only the sys file

"[sourceDisksFiles]

Intels51.sys=1

[CopyFileSection]

Intels51.sys,,,2"

so I think there is no file missing

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.