Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
firstcircle

Problem with Easyboot and Linux live distro (DSL)

1 post in this topic

I'm trying to creat an AIO cd with windows xp sp2, windows pe and a small linus live distro (DSL,based on knoppix) with easyboot. All is working except linux.

1 ) I've copied all the folders from the original distro iso to easybot disk1 dir (two folder, KNOPPIX and lost+found)

2) I've extracted the boot image from the DSL Iso distro and put it the disk1/ezboot folder as dsl.bif. The command i use to launch it is "bootinfotable;run dsl.bif"

When I launch the distro it stops after few seconds without probing the hardware and loading the graphic interface. Just a minimal set of commands is loaded; it seems that the boot files doesn't see the KNOPPIX folder...

Any hint ?!? Thanks guys!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.