Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

A little problem

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
redvamp128

redvamp128

    Newbie

  • Member
  • 20 posts
I have a TOSHIBA PORTEGE 300CT running WIN98SE A with IE 6.0 SP1 and Also .NET FRAMEWORK 1.0.125....The problem did not start until I had to Make some disks using Disk Wizard 2002...(the tool for Segate hard drives and older computers)...I was making them for an old PS1 that I wanted to put my 3gig out of my server in it to run WINNT4.0 (which runs a little slow but it runs great on a 30mhz 10mb PS1)...I unistalled it.because it said it was incompatible with my hd and floppy controllers.....and Then reinstalled the drivers to my HD controllers and my Floppy controllers....and now whenever I move my mouse I get a buzzing sound...have reinstalled sound drivers...video drivers...even reinstalled IE6.0 and the IE6.0 service pack...as well as unistalling .Net framework...which I have reinstalled...and still the same thing happens...Whenever I move my mouse I get a little buzzing sound...any Ideas.......
Now I would use the restore disk..but that would mean breaking it back down to win95 ..and then bringing it up to win98se....but don't wish to do that ...so any suggestions...I have even changed the mouse...


How to remove advertisement from MSFN

#2
gamehead200

gamehead200

    SEARCH!!! SEARCH!!!

  • Super Moderator
  • 7,039 posts
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Your computer is slowing down and is a bit too slow...:) FREEZING :rolleyes: in other words. I have a Toshiba Laptop and it does the same thing every now and then.

#3
redvamp128

redvamp128

    Newbie

  • Member
  • 20 posts
Problem Fixed when I installed .net Framework 1.1.03




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN