Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
prathapml

UltraISO is so damn unpredictable...

2 posts in this topic

UltraISO creates a folder called "backup" in the folder of whichever ISO I open. This can be very irritating as you can well imagine. :realmad:

Strange thing is.... ultraiso *USED* to do that, then I moved to the 6.5x versions and it did not do that anymore. Then now I moved to v7.2.5, and it has started it back once again. I've been constantly upgrading to newer versions as they get released. So why does it act strange, then stop, then act strange again? :}

I believe it has something to do with a configuration option. Since there's lot of ultraiso users here, hopefully you'd know what's causing this?

Thanks in advance. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

only seems to display this behaviour if i use a cracked/hacked release or run UISO as a standalone exe , with no install.

uiso7wa.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.