Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

Sign in to follow this  
Nanaki

Cd Needed At The End

Recommended Posts

Nanaki    0

Hi again,

I'm running XPlode 4.1 with that new GFXinstall.4xd plug-in @ T-12. Now I have added multiple CD-support. So in the middle I change my CD.

Now, at the end (when the script has completly run and XPlode exits), there's an error about the wrong CD begin inserted. It's an XPlode error as the titlebar mentions XPlode. Any way on bypassing this error? Thanks. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
NeoBD    0
I now use one script per disc, so I don't encounter it anymore, but thanks. :)

Could it be possible to give examples of your scripts? That will help me a lot

BTW do you still change the CDs at T12?

If i execute XPlode from T9 would it be okay? i mean using [setupparams]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nanaki    0

Don't use T-9 for software installations, it's bad.

Next, Xplode.xml is my disc one script. Xplode2.xml is my disc two script.

They are both residing in D:\Install\XPlode\

In my cmdlines.txt is this code:

[COMMANDS]
"..\Install\XPlode\XPlodelog.cmd"
"cdswitch WXHFPP2_NL 1 /F:WXHFPP1_NL"
"..\Install\XPlode\XPlodelog.cmd"

(it starts disc one installation, then switches disc, then disc two installation). XPlodelog.cmd both uses this code:

cmdow @ /HID
@echo off
start /wait ..\Install\XPlode\XPlode.exe /xml:"#XPLODE#\XPlode.xml" /log:"C:\XPlodeLogDisc1.log"

Finally, the cdswitch code supplied from my cmdlines.txt won't work for the releases I've put up. But you will be able to use something like "cdswitch WXHFPP2_NL D:".

Anyhow, I'll update my app soon, including the help file.

XPlode.xml

XPlode2.xml

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wraith    0

So essentially, beforehand you were running cdswitch from XPlode, and when i tgets to the end, it complains?

Did you test it so that you needed to reinsert the original disc that XPlode was on in the first place?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NeoBD    0

Ok guyz here is the situation.. I've a project for a laptop (HP).. Which need to be automatically windows installed and 12 drivers from different hardware to be installed ..(scanners, digital cameras, hp printers, xda II and more).

I just want to know whether i can use the XPlode in this situation..

@nanaki - just a question for you, are you running the xplode from each cd.\

by the way i found out xplode almost uses 100mb memory while running.. sometimes i get error while testing in VMWare that "windows is running low on memery".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wraith    0
by the way i found out xplode almost uses 100mb memory while running.. sometimes i get error while testing in VMWare that "windows is running low on memery".

errr... that shouldn't be happening.... what plugins are you using, and is it reproducible at a certain time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×