Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Refresh Rate Problem

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
2forza

2forza

    "everybody was kungfu fighting"

  • Member
  • PipPip
  • 230 posts
Sorry, dont know where to post, too much topics to choose heh, :D

This is my problem,
-I installed my ua win xp pro

And I cant change my refreshrate while in windows

I dont know what the problem is, maybe I removed too much components at nLite :whistle:

It says default monitor only.
And theres no other option i can choose

Posted Image
Posted Image


Please help me out,

Thanks
Dell XPS M1530 | Intel Core2 Duo T7700 2.40 GHz | GeForce Go 8600M GT | 2GB DDR2 SDRAM


How to remove advertisement from MSFN

#2
buletov

buletov

    Senior Member

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
you need to install drivers for your graphic card...
Power, power, the law of the land,
Those living for death will die by their own hand.
Life's no ordeal if you come to terms;
Reject the system dictating the norms.

#3
2forza

2forza

    "everybody was kungfu fighting"

  • Member
  • PipPip
  • 230 posts

you need to install drivers for your graphic card...

<{POST_SNAPBACK}>


Thanks for the reply, but I already installed the videocard drivers, and it still doesnt let me to choose 85hz :} .

The screenshot you see, is the only option i can choose.

I also rebuilded my ua cd and
I installed on 3 different computers, and also giving me that same problem. :wacko:


---
I deleted the directory:
cmpnents
DOCS
SUPPORT
VALUEADD
I386\WIN9XMIG
I386\WIN9XUPG
I386\WINNTUPG
I386\LANG

I installed:
own Setup Billboard Screens
hotfixes (RVMUPDATE)

The software I use:
nLite

hardware:
Samsung 750s (17inch)
Nvidia gf4mx440 (installed latest driver)

sorry for bad english :D
Dell XPS M1530 | Intel Core2 Duo T7700 2.40 GHz | GeForce Go 8600M GT | 2GB DDR2 SDRAM

#4
Alanoll

Alanoll

    CODE tags people, CODE tags!

  • Patrons
  • 5,496 posts
Rule of thumb, use nLite to remove things AFTER it's working to begin with.

Now, why do I see VMWare windows in the screenshots? Did you try this on the REAL system?
Welcome to the Forum! Please READ Me!!
Alright, that's it for the site for now. Now on to the next project....which could concievable replace the current site :)

#5
2forza

2forza

    "everybody was kungfu fighting"

  • Member
  • PipPip
  • 230 posts

Rule of thumb, use nLite to remove things AFTER it's working to begin with.

Now, why do I see VMWare windows in the screenshots? Did you try this on the REAL system?

<{POST_SNAPBACK}>



Yup I tried on real machine.
And I didnt removed any compon. @ nLite (the new ua cd)

I used nLite for integrate hotfixes and making ISO.
Dell XPS M1530 | Intel Core2 Duo T7700 2.40 GHz | GeForce Go 8600M GT | 2GB DDR2 SDRAM

#6
Alanoll

Alanoll

    CODE tags people, CODE tags!

  • Patrons
  • 5,496 posts
Do you have the VGASave on the REAL system too?
Welcome to the Forum! Please READ Me!!
Alright, that's it for the site for now. Now on to the next project....which could concievable replace the current site :)

#7
2forza

2forza

    "everybody was kungfu fighting"

  • Member
  • PipPip
  • 230 posts

Do you have the VGASave on the REAL system too?

<{POST_SNAPBACK}>


Nope, my computer > nvidia gf4mx440
my little brothers computer > ati radeon 9600xt
and my friends gf2mx

all same as the screenshot

:no: good

edit:
founded something on net, dont know if it is usefull

VGASave, has something to do with savemode, but im not Running
under save mode
Dell XPS M1530 | Intel Core2 Duo T7700 2.40 GHz | GeForce Go 8600M GT | 2GB DDR2 SDRAM

#8
2forza

2forza

    "everybody was kungfu fighting"

  • Member
  • PipPip
  • 230 posts
nobody knows?
Dell XPS M1530 | Intel Core2 Duo T7700 2.40 GHz | GeForce Go 8600M GT | 2GB DDR2 SDRAM




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN