Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
Rambler

Winpe & Vmware Networking Issues

2 posts in this topic

Hi, i'm trying to test my unattended winxp install, but i'm having some troubles with VMWare. I've created new virtual machine (using host-only networking), set the cdrom to WinPE iso on my hdd. Machine boots fine from the iso image, it gets an IP address (192.168.119.128). But there is the problem - i can't connect (ping or map network drive) to my host machine. VMWare is working fine - i checked the IP addresses of my machine and there's also a 192.168.119.1 listed under VMnet1.

And as for why i want to connect to my host pc - that's because i'm testing installations from distribution share.

MS file and printer sharing is installed and enabled on my pc. I even tried disabling my firewall, that didn't help either.

Any suggestions?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh well, i better test some more next time before posting.

The problem was i enabled my firewall again before trying to mount the network drive and the firewall was blocking it.

Sorry for the wasted topic.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.