Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 

Sign in to follow this  
TheDr!ll

unattended xp 64 bit

Recommended Posts

TheDr!ll    0

Hi all, I am having problems with my unattended install on XP 64 bit..I followed green machines tutorial to the end..my XP 32 bit works perfectly..so why wont my XP 64 ?

I used the proper 64 bit nforce 3 drivers 6.25 beta (ASUS K8N board)

and winnt.sif and txtsetup.sif are in the AMD64 folder, also cabbed up the driver files and put them in the AMD64 and i386 folders..

The install completes, but when it reboots to re-start windows again it doesnt..and just re-boots again and again ...anyone shed any light on the subject.

cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jbm    2

Is this with the relesed version or the beta versions RC1 or RC2?

I couldn't get it to work with my K8N-E board with RC1 or RC2 so I'm

waiting to see how the released version works. Or Nvidia releases new

drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheDr!ll    0

This is the final version of XP 64 service pack one build 3790...Ive got a feeling its something in the [sourceDisksFiles] causing the problem because, its that section that determines where the files are sent to... I think?

Maybe there is another directory that needs these files sending to in XP 64? :wacko:

anyone....

Share this post


Link to post
Share on other sites
mmarable    0

I'd start simple. Go with an unattended vanilla install, don't add in any drivers or do any app installs. Then start adding things in one by one.

I know it's a hassle, but obviously something is triggering the reboot cycle.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pontiacmn    0

Not sure if this will help, but I had the same problem with my 32 bit version. After install it would show the windows xp logo and then reboot right away and kept doing it. Turned out to be my winnt.sif file. I had OemPreinstall=no. I changed that to yes and then it worked. Like i said that was 32 bit version though. Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TheDr!ll    0

This is my winnt.sif file, that I also used for my 32 bit version that installs fine, I dont get a blue screen of death nor do I get to a windows logo...

;SetupMgrTag

[Data]

AutoPartition=1

MsDosInitiated="0"

UnattendedInstall="Yes"

AutomaticUpdates=yes

[unattended]

UnattendMode=FullUnattended

UnattendSwitch="yes"

OemSkipEula=Yes

OEMSkipWelcome = 1.

OemPreinstall=Yes

Repartition = yes

TargetPath="*"

FileSystem = ConvertNTFS

KeyboardLayout="United Kingdom"

DriverSigningPolicy=Ignore

NonDriverSigningPolicy=Ignore

OemPnPDriversPath=Drivers\ide;Drivers\raid

[GuiUnattended]

AdminPassword=*

EncryptedAdminPassword=NO

OEMSkipRegional=1

TimeZone=85

OemSkipWelcome=1

[userData]

ProductKey=????-????-????-????

FullName="??????????"

OrgName="*"

ComputerName=ASUSK8N

[Display]

BitsPerPel=32

Xresolution=1280

YResolution=1024

Vrefresh=85

[TapiLocation]

CountryCode=44

Dialing=Tone

AreaCode=????

[RegionalSettings]

LanguageGroup=1

SystemLocale=00000809

UserLocale=00000809

InputLocale=0809:00000809

[identification]

JoinWorkgroup=WORKGROUP

[Networking]

InstallDefaultComponents=Yes

[shell]

DefaultStartPanelOff = Yes

DefaultThemesOff = Yes

Any obvious faults...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jazkal    0

Here is mine, It works. You'll have to make the changes for your locations:

;SetupMgrTag
[Data]
   AutoPartition=0
   MsDosInitiated="0"
   UnattendedInstall="Yes"
   AutomaticUpdates=yes

[Unattended]
   UnattendSwitch="yes"
   Repartition=No
   UnattendMode=FullUnattended
   OemSkipEula=Yes
   OemPreinstall=Yes
   WaitForReboot="No"
   TargetPath=\WINDOWS
   DriverSigningPolicy=Ignore
   FactoryMode=Yes
   OemPnPDriversPath="DRV\1;DRV\2\1;DRV\2\2;DRV\2\3;DRV\3\1;DRV\3\2;DRV\4\1;DRV\4\2;DRV\5\1;DRV\5\2;DRV\6\1;DRV\6\2"

[GuiUnattended]
   AdminPassword=11111111
   EncryptedAdminPassword=NO
   OEMSkipRegional=1
   TimeZone=20
   OemSkipWelcome=1

[SetupParams]
   UserExecute="C:\Apps\batchcmd.exe /runme"

[UserData]
   ProductID=111111111111111111111111111
   FullName="Unknown"
   OrgName="Unknown"
   ComputerName=Unknown

[Display]
   Xresolution=1024
   YResolution=768
   BitsPerPel=32
   Vrefresh=85

[WindowsFirewall]
   Profiles = WindowsFirewall.TurnOffFirewall

[WindowsFirewall.TurnOffFirewall]
   Mode = 0

[SetupData]
   OSLoadOptionsVar = "/noexecute=AlwaysOff"

[Shell]
   DefaultStartPanelOff = Yes
   DefaultThemesOff = Yes

[TapiLocation]
   AreaCode=210

[Branding]
   BrandIEUsingUnattended=Yes

[URL]
   Home_Page=www.google.com

[IEPopupBlocker]
   AllowedSites=www.msfn.org
   BlockPopups=Yes
   FilterLevel=High
   ShowInformationBar=Yes

[Proxy]
   Proxy_Enable=0
   Use_Same_Proxy=1

[Identification]
   JoinWorkgroup=WORKGROUP

[Networking]
   InstallDefaultComponents=Yes

[SystemFileProtection]
   SFCDllCacheDir = %SYSTEMROOT%\Windows\System32\Dllcache
   SFCQuota = 1
   SFCShowProgress = 0

[Components]
   AccessOpt = Off
   AutoUpdate = On
   BitsServerExtensionsManager = On
   BitsServerExtensionsISAPI = On
   Calc = On
   Certsrv = Off
   Certsrv_client = Off
   Certsrv_server = Off
   Charmap = On
   Chat = Off
   Clipbook = Off
   complusnetwork = On
   Deskpaper = Off
   Dialer = Off
   IEAccess = On
   Fax = On
   Fp_extensions = Off
   Fp_vdir_deploy = Off
   Freecell = On
   Hearts = On
   Hypertrm = On
   Iis_common = Off
   Iis_ftp = Off
   Iis_inetmgr = Off
   Iis_nntp = Off
   Iis_smtp = Off
   Iis_webadmin = Off
   Iis_www = Off
   Iis_www_vdir_scripts = Off
   Indexsrv_system = Off
   Licenseserver = Off
   Media_clips = On
   Media_utopia = On
   Minesweeper = On
   Mousepoint = Off
   Msmq_ADIntegrated = Off
   Msmq_Core = Off
   Msmq_HTTPSupport = Off
   Msmq_LocalStorage = Off
   Msmq_MQDSService = Off
   Msmq_RoutingSupport = Off
   Msmq_TriggersService = Off
   Msnexplr = Off
   Mswordpad = On
   Netcis = On
   Netoc = On
   Objectpkg = On
   OEAccess = Off
   Paint = On
   Pinball = On
   Pop3Admin = Off
   Pop3Service = Off
   Pop3Srv = Off
   Rec = On
   Reminst = Off
   Rootautoupdate = On
   Rstorage = Off
   Solitaire = On
   Spider = On
   Templates = Off
   TerminalServer = On
   TSWebClient = Off
   Vol = On
   WBEMSNMP = Off
   WMAccess = Off
   WMPOCM = On
   Wms = Off
   Wms_admin_asp = Off
   Wms_admin_mmc = Off
   Wms_isapi = Off
   Wms_server = Off
   Zonegames = Off

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×