Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sign in to follow this  
*madmaster*

Problem with XPlode.xml

Recommended Posts

*madmaster*    0

I have worked on my XPlode.xml file

for a while and tryed everything but it

is still not working correct.

The thing that does work is the reset in the end.

But I do not see the GFX and nothing is installed.

I would be very grateful if someone is able to correct

the mistakes in the file. :D

My version is 4.1.50226.868

haVE fun

*madmaster*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wraith    0

Sorry, I replied before you edited the post.

I don't see anything wrong with the XML, the logfile is complaining about unable to find fileio-rmdir - there is no XPlodeFileOps.x4e, so naturally, there is no file commands accessible.

I assume that your problem is the non-deleting stuff, because everything else looks fine.

Just put the fileops plugin in and see if it works then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×