TheMadGuy

WinntbbuED

219 posts in this topic

I have tried so many things for the error to reapeer but whit no luck...

Depends on the point of view :D

though indeed this wont help much in solving the problem, if it still exists

any1 else on this ???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
The file I'm using is the msfn version which can be got ont the yahoo groups page..

I'm not signed up to yahoo, would you might sharing this file any way i can publicly access ?!?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

WINNTBBU_msn.DLL

Could the error be because of naming? I allways put in a separate dir and name it WINNTBBU.DLL to edit

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
WINNTBBU_msn.DLL

Could the error be because of naming? I allways put in a separate dir and name it WINNTBBU.DLL to edit

Hi!

i dont think so, the name did not matter so far while i was playing with the editor!

Greetings

KMan

Edited by KMan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm this, the filename does not matter in anyway, except when i accidently used a case sensitive compare for the '.dl_' check, which has been fixed. The error darkstonexa described sounds like a missing resource id problem, but i cant check aslong as i dont have the .dll to work with

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

btw, i havent mentioned this yet, but since the debug version is based on my in work build, you can edit the time remaining strings from the syssetup.dll if it is found, but nothing more yet.

But hey, its a start, isnt it ?

Note: DONT remove the %d from the first string, its replaced by the actual minutes when the used in setup

Edited by TheMadGuy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was just a thought on the name

I guess we all holding our breath to see whats next.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I guess we all holding our breath to see whats next.

Hi m8!

at the moment not really much, i barely have any freetime, and my main concerns are the bugs at the moment, but with such little feedback i cant

make any progress on this at all.

Hope to have more time again next month...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, when I run it, I've encountered such a problem:

run-time error'380':

Invalid property value.

Please help me out here, thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, when I run it, I've encountered such a problem:

run-time error'380':

Invalid property value.

Please help me out here, thanks in advance.

Hi!

Can you give some more info plz ?

Like:

Dll Version

You Os Version & Language

WinnBBUEd Version

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All!

just a short appology for my absence lately,

but in some points beyond my influence real life is keeping me very busy,

so there is no progress on the next release yet.

I hope to find more time again soon and will pick up development again asap.

Hopefully i will be checking the thread(s) more regulary again also.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.