• Announcements

    • xper

      MSFN Sponsorship and AdBlockers!   07/10/2016

      Dear members, MSFN is made available via subscriptions, donations and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, become a site sponsor and ads will be disabled automatically and by subscribing you get other sponsor benefits.
Sign in to follow this  
Followers 0
hohner

XPlode Title problem

3 posts in this topic

Hi all,

I never thought I'd be asking for help with something which should be so simple :blushing: but here's my problem.

I run XPlode which calls xplode.xml, this inturn loads the include-StdConfig.xml and Include-Items.xml

In the 'include-StdConfig.xml' I have changed the display.title tag as follows

<display.title>Software Installation</display.title>
 <display.complete>completed</display.complete>

But, when XPlode is launched, the title remains XPlode Installation

Here's a log, which to my understanding says it uses the title of 'Software Installation' :blink:

>>> Log session start at: 2005/07/29 02:42:36
XPlode4
  XMLParser::LoadFile(H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlode.xml)
     XMLParser::LoadFile(H:\XPCD\$OEM$\xplode\include-StdConfig.xml)
     Import context: 'XPlode4(0).config(0)', from 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\include-StdConfig.xml' succeeded.
     XMLParser::LoadFile(H:\XPCD\$OEM$\xplode\include-Items.xml)
     Import context: 'XPlode4(0)', from 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\include-Items.xml' succeeded.
  Reading environment variables from XML
     #DISPLAY.TITLE# = 'Software Installation'
     #DISPLAY.COMPLETE# = 'completed'
     #ACCTMGMT.ADDUSER# = 'Adding user: #1#'
     #ACCTMGMT.DELUSER# = 'Deleting user: #1#'
     #ACCTMGMT.ADDGROUP# = 'Adding group: #1#'
     #ACCTMGMT.DELGROUP# = 'Deleting group: #1#'
     #EXECUTE.STRING# = 'Executing: #1#'
     #MISC.SFCOS-DISABLE# = 'Disabling Windows File Protection'
     #MISC.SFCOS-ENABLE# = 'Enabling Windows File Protection'
     #MISC.NETSTART# = 'Starting #1#'
     #MISC.NETSTOP# = 'Stopping #1#'
     #MISC.SLEEP# = 'Sleeping for #1# seconds'
     #REGISTRY.READ# = 'Reading from registry'
     #REGISTRY.WRITE# = 'Writing to registry'
     #FILEIO.COPY# = 'Copying: #1# to #2# (#3# of #4#, #5# of #6#)'
     #FILEIO.MOVE# = 'Moving: #1# to #2# (#3# of #4#, #5# of #6#)'
     #FILEIO.DELETE# = 'Deleting: #1# from #2# (#4#)'
     #FILEIO.RENAME# = 'Renaming: #1# to #2#'
     #FILEIO.SHORTCUT# = 'Creating shortcut to #1#'
     #FILEIO.RMDIR# = 'Deleting: #1# from #2# (#4\)'
     #FILEIO.MKDIR# = 'Creating directory: #1#'
  Reading tokens from XML
     AccessToken::SetupTokens(Fred)
        Username: Fred
        Domain: HAL
        Password: *****
  Active environment variables
     #ACCTMGMT.ADDGROUP# = 'Adding group: #1#'
     #ACCTMGMT.ADDUSER# = 'Adding user: #1#'
     #ACCTMGMT.DELGROUP# = 'Deleting group: #1#'
     #ACCTMGMT.DELUSER# = 'Deleting user: #1#'
     #ALLUSERSPROFILE# = 'C:\Documents and Settings\All Users'
     #APPDATA# = 'C:\Documents and Settings\Fred\Application Data'
     #CLIENTNAME# = 'Console'
     #COLLECTIONID# = 'COL8143'
     #COMMONPROGRAMFILES# = 'C:\Program Files\Common Files'
     #COMPUTERNAME# = 'HAL'
     #COMSPEC# = '%SystemRoot%\system32\cmd.exe'
     #DISPLAY.COMPLETE# = 'completed'
     #DISPLAY.TITLE# = 'Software Installation'
     #EXECUTE.STRING# = 'Executing: #1#'
     #FILEIO.COPY# = 'Copying: #1# to #2# (#3# of #4#, #5# of #6#)'
     #FILEIO.DELETE# = 'Deleting: #1# from #2# (#4#)'
     #FILEIO.MKDIR# = 'Creating directory: #1#'
     #FILEIO.MOVE# = 'Moving: #1# to #2# (#3# of #4#, #5# of #6#)'
     #FILEIO.RENAME# = 'Renaming: #1# to #2#'
     #FILEIO.RMDIR# = 'Deleting: #1# from #2# (#4\)'
     #FILEIO.SHORTCUT# = 'Creating shortcut to #1#'
     #FP_NO_HOST_CHECK# = 'NO'
     #HMSERVER# = 'https://wwss1pro.cce.hp.com/wuss/servlet/WUSSServlet'
     #HOMEDRIVE# = 'C:'
     #HOMEPATH# = '\Documents and Settings\Fred'
     #ITEMID# = 'dj-22741-15'
     #LANG# = '3081'
     #LOGONSERVER# = '\\HAL'
     #MISC.NETSTART# = 'Starting #1#'
     #MISC.NETSTOP# = 'Stopping #1#'
     #MISC.SFCOS-DISABLE# = 'Disabling Windows File Protection'
     #MISC.SFCOS-ENABLE# = 'Enabling Windows File Protection'
     #MISC.SLEEP# = 'Sleeping for #1# seconds'
     #NUMBER_OF_PROCESSORS# = '1'
     #OS# = 'Windows_NT'
     #OSVER# = 'winXPP'
     #PATH# = '%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem'
     #PATHEXT# = '.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH'
     #PROCESSOR_ARCHITECTURE# = 'x86'
     #PROCESSOR_IDENTIFIER# = 'x86 Family 15 Model 15 Stepping 0, AuthenticAMD'
     #PROCESSOR_LEVEL# = '15'
     #PROCESSOR_REVISION# = '0f00'
     #PROGRAMFILES# = 'C:\Program Files'
     #PROMPT# = '$P$G'
     #REGISTRY.READ# = 'Reading from registry'
     #REGISTRY.WRITE# = 'Writing to registry'
     #SESSIONID# = '1118693261565htx605664cc60:10477504aed:-4402'
     #SESSIONNAME# = 'Console'
     #SOURCEDRIVE# = 'E:'
     #SOURCEPATH# = 'E:\I386'
     #SWUTVER# = '1.0.3.1'
     #SYSTEMDRIVE# = 'C:'
     #SYSTEMROOT# = 'C:\WINDOWS'
     #TEMP# = '%USERPROFILE%\Local Settings\Temp'
     #TIMEOUT# = '0'
     #TMP# = '%USERPROFILE%\Local Settings\Temp'
     #TOOLPATH# = '/C:\Program%20Files\Hewlett-Packard\HP%20Software%20Update\install.htm'
     #UPDATEDIR# = 'C:\DOCUME~1\Fred\LOCALS~1\Temp\rad40359.tmp'
     #USERDOMAIN# = 'HAL'
     #USERNAME# = 'Fred'
     #USERPROFILE# = 'C:\Documents and Settings\Fred'
     #VERSION# = '4.3.50719.1395'
     #WINDIR# = '%SystemRoot%'
     #XPLODE# = 'H:\XPCD\$OEM$\xplode'
     #XPLODE.BASE# = 'H:\XPCD\$OEM$\xplode'
     #__COMPAT_LAYER# = 'EnableNXShowUI '
  Loading XPlode plugins
     Loading display plugin: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeSelectInstall.x4d'
        Plugin load successful: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeSelectInstall.x4d'
     Loading effects plugins
        Plugin load successful: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeRegistry.x4e'
        Plugin load successful: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeMisc.x4e'
        Plugin load successful: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeFileOps.x4e'
        Plugin load successful: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeExecute.x4e'
        Plugin load successful: 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeAcctMgmt.x4e'
  Registering XPlode commands
     Registering commands in 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeRegistry.x4e'
        Command registered: <registry ... />
     Registering commands in 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeMisc.x4e'
        Command registered: <sfcos-enable ... />
        Command registered: <sfcos-disable ... />
        Command registered: <netstart ... />
        Command registered: <netstop ... />
        Command registered: <hidewindow ... />
        Command registered: <showwindow ... />
        Command registered: <sleep ... />
     Registering commands in 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeFileOps.x4e'
        Command registered: <fileio-copy ... />
        Command registered: <fileio-move ... />
        Command registered: <fileio-delete ... />
        Command registered: <fileio-rename ... />
        Command registered: <fileio-rmdir ... />
        Command registered: <fileio-mkdir ... />
        Command registered: <fileio-shortcut ... />
     Registering commands in 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeExecute.x4e'
        Command registered: <execute ... />
     Registering commands in 'H:\XPCD\$OEM$\xplode\XPlodeAcctMgmt.x4e'
        Command registered: <adduser ... />
        Command registered: <addgroup ... />
        Command registered: <deluser ... />
        Command registered: <delgroup ... />
  Executing tag: 'XPlode4(0).pre-execute(0).adduser(0)'
     Install log: Running: 'NET USER Fred   /ADD' (hidden)
     Install log: Running: 'NET LOCALGROUP "Administrators" Fred /ADD' (hidden)
  Spawning display plugin
     Install log: Closing dialog
  Executing tag: 'XPlode4(0).post-execute(0).showwindow(0)'
     Error during execution: Window not found..
>>> Log session end at: 2005/07/29 02:42:38

This has me really confused, and again... I appreciate all help I receive.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So quickly I discovered the answer, I should have checked this first before my initial post. :}

In the Selection directory there is a file called Title.html, I changed the title here using a html editor and it was reflected during test run to what I was trying to achieve in the above post.

So now I have a new question... if the <Display.Title> tag does not affect this title, then which title exactly does it affect?

Edit:

Errr...

I beleive the answer was there all along :blushing:

<!-- strings for the original display plugin -->
 <display.title>Software Installation</display.title>
 <display.complete>completed</display.complete>

Obviously these tags are only used with the original display plugin

Edited by hohner
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice to see someone taking the initiative and doing a bit of testing on their own. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.