Sign in to follow this  
Followers 0
Bâshrat the Sneaky

For some reason it just WON'T work...

5 posts in this topic

Hi,

first of all I'd like to thank Wraith for such a versatile utility! But I seem to have some (beginner?) troubles with it.

I've configuredmy include-Items.xml (see the attachment), and my include-StdConfig.xml (also attached).

There are 2 main possibilities I think, that may be causing all this:

1) I've included variables, but also variables that use variables. I don't know if this is causing the problems.

2) I was trying to use an include-Items.xml (I know I can rename it...) WITH the 'configs' entry in the 'item' tag, while I was using GFXinstall. But when I retried with SelectInstall, it didn't work neither!

So here are my .xml files you need to find my problem. (no registration information is included)

Thanks in advance!

include_Items.xml

include_StdConfig.xml

XPlode.xml

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

First, could you post a log-file, those things are _really_ handy. :)

include_Items.xml:

</post-execute>

<items>

  <item display="Add user accounts" image="#XPLODE#\images\windbg.gif">

Add the "<items>" tag I inserted

  <item display="7-zip" image="#XPLODE#\images\7zip.gif">

  <execute display="7-zip #V_7ZIP#" desc="#INST# 7-zip #V_7ZIP#" configs="Default,BTS">

    <program>#XPLODE#\tools\7zip_#V_7ZIP#.exe</progam>

    <arguments>/S</arguments>

  </execute>

please note the highlighted entry should be "program". This is in ALL your program tags, so you need to do a find-and-replace. :)

  <fileio-copy display="Patch CloneCD" desc="Patching CloneCD" configs="BTS">

    <from>#XPLODE#\copytools\clonecd_patch.exe</program>

Highlighted entry should be "from".

  <item display="

  <item display="Daemon Tools" image="#XPLODE#\images\daemontools.gif">

Empty entry, remove it.

  <fileio-copy display="Patch GetDataBack for NTFS" desc="Patching GetDataBack for NTFS" configs="BTS">

    <from>#XPLODE#\systemtools\gdbnt.exe</program>

Should be "from".

  <execute display="IrfanView #V_IRFANVIEW#" desc "#INST# IrfanView #V_IRFANVIEW#" configs="Default,BTS">

    <program>#XPLODE#\multimedia\irfanview_#V_IRFANVIEW#.exe</program>

    <arguments>/silent /folder="%ProgramFiles%\multimedia\IrfanView" /desktop=0 /group=1 /allusers=1 /assoc=1</arguments>

  </execute>

  <execute display="IrfanView plug-ins #V_IRFANVIEW#" desc "#INST# IrfanView plug-isn#V_IRFANVIEW#" configs="Default,BTS">

Twice to be replaced to desc="

  <item display="Partition Magic" image="#XPLODE#\images\partitionmagic.gif">

  <execute display="Partition Magic #V_PARTITIONMAGIC#" desc "#INST# Partition Magic #V_PARTITIONMAGIC#" configs="Default,BTS">

same

  <item display="Shockwave" image="#XPLODE#\images\shockwave.gif">

  <execute display="Shockwave" desc "Installing Shockwave 10" configs="Default,BTS">

same

  <execute display="QuickTime settings" desc="#IMP# QuickTime settings" configs="BTS">

    <program>C<execute display="SmartFTP settings" desc="#IMP# SmartFTP settings" configs="BTS">

    <program>CMD.exe</program>

what the?

I can't correct more without a log-file. The other two files seem correct.

Edited by Nanaki
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

GOD BLESS YOU :thumbsup:

And... **** those are stupid mistakes!!! :blushing: A lame excuse, but it must be the 450 lines in one day that made me overlook it :|

Thanks :)

P.S.: it DID work now :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
GOD BLESS YOU :thumbsup:

And... **** those are stupid mistakes!!! :blushing: A lame excuse, but it must be the 450 lines in one day that made me overlook it :|

Thanks :)

P.S.: it DID work now :D

Open the XML file in IE. It should tell you about such XML based errors and just about where they are. (Unended quotes, nonclosed tags and such)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.