Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Problem

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
canuckerfan

canuckerfan

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined 12-August 04
I'm running rc 6.2 and im having a problem. I've selected my source input and output. I disabled unattended, driverpacks, and extra files. I selected the right OS version/edition. BUT, when i click on pack these files.... it doesn't do anything. it just sits idle. What am I doing wrong?


How to remove advertisement from MSFN

#2
Siginet

Siginet

    Windows XP PowerPacker Creator

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 739 posts
  • Joined 22-January 05
Hmmm... that's a weird problem. It should not sit idle it should begin copying your source files to the destination. Does it do anything at all after you click on the "Pack these files to the destination" Button? Can you post your destination and source paths and any other information you can think of that can help me further troubleshoot your issue? What OS are you running and how much space do you have left on your HD(s)?

Edited by Siginet, 25 September 2005 - 02:57 AM.

Posted Image
For those of you interested in my next software venture you can check it out here:
www.ITTechware.com


#3
canuckerfan

canuckerfan

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 52 posts
  • Joined 12-August 04
Source path: E:\VRMPVOL_EN
Destination path: E:\packedxp

It didn't do anything after clicking the "Pack these files to the destination" button. It just stayed idle as if nothing even happened.

I had about 20 GB of free space left on my E drive. I am currently running xp sp2. I keep my computer really clean, so virsuse, spyware, etc is never a problem. I also rebooted and tried without running any other applications in the background and still the same thing happened.

I can't think of any other info that may help you. But I'd be more than willing to give you specifics if necessary. Thanks! :)

#4
Siginet

Siginet

    Windows XP PowerPacker Creator

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 739 posts
  • Joined 22-January 05
I found the problem. Thanks for pointing it out to me. Basically what is wrong is... in my code It is supposed to check to see if you selected Tri-Pack or if you've unselected it. It looks in the powpack.ini file for this information. But... if you have never used the program before that information is not in the powpack.ini file by default. So the program does not know what to do. I will look into the code a bit more tonight and fix it. ;) In the mean time all you need to do is place a checkmark in the Tri-Pack box and then uncheck it. Then the program should work. Or you can put a checkmark in the Custom Name Pack box... type a custom name. Then uncheck the box. ;)

Thanks again for pointing out this error! :thumbup

Posted Image
For those of you interested in my next software venture you can check it out here:
www.ITTechware.com





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users