Welcome to MSFN

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
zerospeed

Slow copy (text-based) after HFSLIPed hotfixes

3 posts in this topic

Hello,

Taked plain Windows XP SP1 Pro CD CD and slipstreamed SP2 (/integrate)

Making a iso of it, and run it on VirtualPC perform the text-based copy-file process at normal speed.

Tried the same after HFSLIPed the lasted october hotfixes and it "stop" from time to time, exactly at the files update (a few sys, dll and chm and exe).

Searched the forum and found this post that indicate something related with makecab.

Is normal behavior? looked at the facts and no sign of it...

Or maybe I didn't do my homework :blushing:

Trying to HFSLIP a Windows XP SP2 Spanish, will report progress when made it... (guess will perform ok).

Later,

Zero

Edited by zerospeed
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

tommyp

I sent you a link that may be related with copy-expand process.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.