Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

Customize your boot screen!

- - - - -

  • Please log in to reply
58 replies to this topic

#51
BJMckay

BJMckay

    The Mighty Hand Of Vengence

  • Member
  • 47 posts
  • Joined 17-September 05
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Do any of these custom boot logo's work on xp64?, a friend of mine tried one and it didn't want to boot after that.
PHENOM II 810 AM3 X4 / M4A73T DELUXE / 6G G.SKILL DDR3 1333 / GAINWARD GTX 285 / COOLERMASTER REAL POWER PRO 850W / 4X500GB WDC CAVIER BLUE RAID 0 / LIAN-LI PC70 SILVER / ZALMAN CNPS 9500LED / ASUS VK266H /WINDOWS 7 64 ULTIMATE 6.1.7600 / OFFICE 2007 / 3DMARK VANTAGE

ATHLON64 FX55 SAN DIEGO/ A8N32-SLI-DELUXE /2048MB CORSAIR XMS/ DUAL 6600GT'S TD128E/
/ DELL E207WFP/ THERMALTAKE 550W/I-CUTE GAS TURBINE/
UBUNTU V9.10 64BIT/


How to remove advertisement from MSFN

#52
Kelsenellenelvian

Kelsenellenelvian

    WPI Guru

  • Developer
  • 8,845 posts
  • Joined 18-September 03
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
NO! Plus your sig is many lines long (the max is 4) please read the rules..

Edited by Kelsenellenelvian, 21 March 2008 - 05:49 PM.


#53
allanruba

allanruba
  • Member
  • 7 posts
  • Joined 05-August 08
nice :D:D:D

#54
Dj_Kirill

Dj_Kirill
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 22-August 08
Please remove this post O_x

Edited by Dj_Kirill, 22 August 2008 - 11:52 PM.


#55
Dj_Kirill

Dj_Kirill
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 22-August 08
For a few years ago i was making my own custom bootscreen´s, but now with SP3 i can´t find out wich number i will be using to make my new ones!

SP2 = 1, 8 and 10!
SP3 = ?!?! (Because it´s only 1-8 and 13-15)

Somebody got any clues for me and the rest of the ppl that´s using SP3 ;)

Cheers

#56
dcristescu

dcristescu
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 22-December 08
Hi,

Could I please get a quick authoritative confirmation that the methods described above will still work on an uptodate xp in dec 2008. (all sp3+updates)?

Many thanx

#57
dcristescu

dcristescu
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 22-December 08

For a few years ago i was making my own custom bootscreen´s, but now with SP3 i can´t find out wich number i will be using to make my new ones!

SP2 = 1, 8 and 10!
SP3 = ?!?! (Because it´s only 1-8 and 13-15)

Somebody got any clues for me and the rest of the ppl that´s using SP3 ;)

Cheers



Hi,
any luck, Kyrill
Have you tried trial and error :D?

I wouldn't wanna put tuneup and parrallel stuff during my bootup

#58
magiccrazy

magiccrazy
  • Member
  • 2 posts
  • Joined 03-March 10
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
thanks very good

#59
Gerhardt13

Gerhardt13
  • Member
  • 4 posts
  • Joined 28-April 10
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
From what I've noticed, they appear to have removed the Pro and Home sections in SP3 so they all use the same boot screen now. But, oddly enough, appear to have added "Server Family" :blink:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users