Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account



Photo

what do you have your browser homepage set to?


  • Please log in to reply
55 replies to this topic

Poll: what do you have your browser homepage set to? (154 member(s) have cast votes)

what do you have your browser homepage set to?

  1. Google (64 votes [42.67%])

    Percentage of vote: 42.67%

  2. Other Search Engine (3 votes [2.00%])

    Percentage of vote: 2.00%

  3. MSFN (10 votes [6.67%])

    Percentage of vote: 6.67%

  4. localhost (5 votes [3.33%])

    Percentage of vote: 3.33%

  5. about:blank (42 votes [28.00%])

    Percentage of vote: 28.00%

  6. Other (26 votes [17.33%])

    Percentage of vote: 17.33%

Vote Guests cannot vote

#1
At0mic

At0mic

    Enthusiast

  • Member
  • PipPip
  • 288 posts
  • Joined 10-February 05
what do you have your browser homepage set to?
You can enter max 4 lines of text in signature or signature image.


How to remove advertisement from MSFN

#2
Martijn

Martijn

    It's-a-me, Mario!

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 524 posts
  • Joined 28-July 04
MSFN of course :)

#3
K e n

K e n

    Newbie

  • Member
  • 49 posts
  • Joined 03-July 05
Not just Google, I have all my machines set to
Google Suggest

#4
Martijn

Martijn

    It's-a-me, Mario!

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 524 posts
  • Joined 28-July 04
This feature has been added to FireFox ages ago, Find While You Type or something...

#5
Synapse

Synapse

    *Previously Bi0haZarD*

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 980 posts
  • Joined 29-July 04
google of course, when i double click my browser icon i want it up and running, so i can either search right then and there, or type in an address like msfn.org.

i've moved so many people from yahoo to google just because of the loading time diffrences.
Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#6
Martijn

Martijn

    It's-a-me, Mario!

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 524 posts
  • Joined 28-July 04
Yeah, Google is really fast :)

#7
FAT64

FAT64

    Senior Member

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 658 posts
  • Joined 09-October 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
Google. :w00t:
There are 10 types of people in the world, those who understand binary and those who don't.

#8
Crash&Burn

Crash&Burn

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 364 posts
  • Joined 11-March 05
  • OS:Windows 2000 Professional
  • Country: Country Flag
Homepage ? what is that? :)
I do google searches from opera's address bar.
And have no use to waste space on a "home" icon on a menu...I have 10-20 pages/tabs open, and Opera set to resume-from-last-session on startup.

#9
breadandbubbles

breadandbubbles

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 228 posts
  • Joined 03-October 05
having "about:blank" sounds like the stupidest thing ive ever heard. id never even considered it.

can someone PEASE explain the sense in that?

#10
Crash&Burn

Crash&Burn

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 364 posts
  • Joined 11-March 05
  • OS:Windows 2000 Professional
  • Country: Country Flag
When you open your browser it doesn't "go anywhere" or attempt any outbound connections - it just displays a blank screen. For IE, thats where my homepage is set to, for the odd time I have to even open that browser.

#11
Zxian

Zxian

    Scroll up - see the Google bar?

  • Super Moderator
  • 5,066 posts
  • Joined 30-September 04
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag

having "about:blank" sounds like the stupidest thing ive ever heard. id never even considered it.

can someone PEASE explain the sense in that?


Like Crash&Burn said, the browser doesn't do anything on startup. It means that it's waiting for me to tell it where I want to go (since I don't always go to the same place when I open Opera). As for Google searches, it's a matter of typing g Some random stuff and Opera redirects me here.

That being said, it's about:blank for me. :D

#12
Aaron_

Aaron_

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 193 posts
  • Joined 03-April 05
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
about:blank for me too!

Firefox already has a google bar and MSFN is in bookmarks so I want my browser clean.

B)

#13
phoenix_nf

phoenix_nf

    MSFN Addict!!!!

  • Member
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • Joined 01-September 04
Google. Fast, Light, and Useful.
The "POWER" to change.

#14
HyperHacker

HyperHacker

    Just plain nuts

  • Member
  • PipPipPip
  • 473 posts
  • Joined 01-May 05
localhost. Specifically, file:///F:/html/homepage.html. It uses Javascript to generate a page with various statistics and webcomics on it. :D

In IE I use about:blank, because I only ever use IE to view random HTML files on my HD to see how they look.

Edited by HyperHacker, 24 November 2005 - 11:10 PM.

[insert something funny here]

#15
Nerwin

Nerwin

    Photographer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,827 posts
  • Joined 31-May 05
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
i have mine set to my google email homepage

Desktop: Intel Core i5-3570K @ 3.8ghz || G. Skill Ripjaws 8GB DDR3 2133 || ASUS P8Z77-V LK || 128GB Samsung 840 Pro SSD || 640gb WD SATA HDD || Cooler Master Hyper 212 EVO || Corsair TX650M || ASUS 24X SATA DVD Burner || Fractal Designs Arc Midi || Windows 7 64-bit 


#16
Mocht4R

Mocht4R

    I r teh PWNTSER!

  • Member
  • PipPip
  • 161 posts
  • Joined 11-November 05
Google.
"The important thing is to never stop questioning"-Albert Einstein

#17
sonu27

sonu27

    Panjabi By Nature

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 762 posts
  • Joined 27-August 04
Google wins. :lol:

#18
Jeremy

Jeremy

    Casual Poster

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,473 posts
  • Joined 24-June 04
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
puretna.com LMFAO
Seriously, Google.

#19
Yahoo

Yahoo

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 53 posts
  • Joined 21-November 05
Please add yahoo also ...
Posted Image

#20
army20

army20

    MCSA, MCDST, MCTS (vista), A+ (2003)

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 522 posts
  • Joined 01-September 04
Google

#21
JoeMSFN

JoeMSFN

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 206 posts
  • Joined 28-September 04
Well about:blank I have as the default in IE (I install all computers that way too, then adjust to customer preferences) cuz sometimes there's no net connection and it's just painful waiting for IE to timeout...

As far as the browser I actually use ;) Firefox, I've kept it @ it's default. If nothing else, to boost the statistics of how much FF is run.... (of course mostly with Cookies set to session only).

#22
Lightbringer-

Lightbringer-

    Lightbringer-

  • Member
  • Pip
  • 88 posts
  • Joined 08-September 04
Google
Proud owner of a GMAIL account since 13/09/2004.
You are currently using 469 MB (17%) of your 2713 MB.

#23
horsecharles

horsecharles

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 386 posts
  • Joined 21-January 05
4 home pages on FF w/ the foxPose extension(each takes up 1/4 of screen simultaneously)... one of them is the customized Google page with one of its tabs being MSFN.

#24
LLXX

LLXX

    MSFN Junkie

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,399 posts
  • Joined 04-December 05
about:blank. I don't like it automatically grabbing from some site whenever I start it, especially because I never visit sites in a particular order every time.

#25
DL.

DL.

    Tweaker or whatever I happen to be focused on at the moment..

  • Member
  • PipPipPip
  • 489 posts
  • Joined 05-March 05
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
nVnews.net - A tech info site, had it for years but may replace it with MSFN or some other tech news site.

In FF also Yahoo!-Mail.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users