Jump to content

Welcome to MSFN Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account


Photo

Completed Windows Autoruns

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#26
mazin

mazin

    MSFN Addict

  • MSFN Sponsor
  • 1,952 posts
  • Joined 12-January 04

how many of these can you add? i added 20, and that`s it?


I added those you see in my posts. I don't know if there's a limitation.
Posted Image


How to remove advertisement from MSFN

#27
fanem008

fanem008

    Newbie

  • Member
  • 46 posts
  • Joined 17-May 07
WEL . . i think it is . .

#28
steviewonder

steviewonder

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 86 posts
  • Joined 01-April 06
  • OS:none specified
  • Country: Country Flag
Here is mine

Posted Image

#29
mazin

mazin

    MSFN Addict

  • MSFN Sponsor
  • 1,952 posts
  • Joined 12-January 04
I can just say: WONDERFUL!

Shall we get the file?

Thanks.
Posted Image

#30
greenonx

greenonx

    Newbie

  • Member
  • 10 posts
  • Joined 19-September 06
hı guys
i want to add WPI but dont work i used this


Cmd=%RootDir%\WPI.hta is it wrong or not or other way

Ps: mazin i like ur billboard

#31
R3verseEngin33r

R3verseEngin33r

    Newbie

  • Member
  • 14 posts
  • Joined 27-October 07
Hi i just got done modding one of the StartCD.exe files with Restorator 2007 so i could change the ICON if the StartCD.exe i would also like to Change the name of the INI where the settings are..

Is this possable @ all ??

Heres MINE

Posted Image

Edited by R3verseEngin33r, 28 October 2007 - 05:57 PM.

Posted Image


#32
ajy0903

ajy0903

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 69 posts
  • Joined 15-June 07
  • OS:Windows 7 x86
I want to edit/modify Setup.exe of Original XP CD, how do I do this?
P.S. I have tried using resource hacker. But, I dont know how to edit the stirings for Setup.exe file, so that it can match how I wanted to match to my own.

#33
R3verseEngin33r

R3verseEngin33r

    Newbie

  • Member
  • 14 posts
  • Joined 27-October 07

I want to edit/modify Setup.exe of Original XP CD, how do I do this?
P.S. I have tried using resource hacker. But, I don't know how to edit the stirings for Setup.exe file, so that it can match how I wanted to match to my own.


I was after doing the same thing myself only to find as much as you edit the setup.exe with resource hacker
you are still very limited to what you can change..
one you have all your images replaced, your still unable to change the background color...

I was told about this page and i'm now using StartCD.exe which can be customized alot better
so i would suggest using the StartCD.exe this is very simple to edit..

The main config file can be edited with notepad and has alot more flexibility..

Explain alittle more what you would like to change about the setup.exe :thumbup

Peace ~~

Posted Image


#34
ajy0903

ajy0903

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 69 posts
  • Joined 15-June 07
  • OS:Windows 7 x86

I want to edit/modify Setup.exe of Original XP CD, how do I do this?
P.S. I have tried using resource hacker. But, I don't know how to edit the stirings for Setup.exe file, so that it can match how I wanted to match to my own.


I was after doing the same thing myself only to find as much as you edit the setup.exe with resource hacker
you are still very limited to what you can change..
one you have all your images replaced, your still unable to change the background color...

I was told about this page and i'm now using StartCD.exe which can be customized alot better
so i would suggest using the StartCD.exe this is very simple to edit..

The main config file can be edited with notepad and has alot more flexibility..

Explain alittle more what you would like to change about the setup.exe :thumbup

Peace ~~


These bottom is what i wrote in this forum before:

Does anyone know how to do this?
I am talking about modifying the XP CD: Like I put XP CD, it runs and shows up the some screens and want change the strings in the CD.
What I want to do is/are:

1. Delete the text string, "Learn more about the setup process," and its related page(s) and text string(s).
2. Delete the text string, "Check systemPut the text string, and its related page(s) and text string(s).
3. Put the text string, "Install Windows XP" text string that goes second page that has various strings
versions of XPs.
4. Put the text string, "Perform addtional tasks", under "Install Windows XP" text string
and its related page(s) and text string(s).
5. Put the text string, "Boot from UBCD for Windows", under "Perform addtional tasks" text string.
6. Put the text string, "Boot from Hard Drive", under "Boot from UBCD for Windows" text string.
7. Put the text string, "Reboot", under "Boot from Hard Drive" text string.

And in case nobody understands what I'm saying, I attach the screenshot what I mean.

This screenshot is edited by me, using paint, so that I can show what i mean by it. This screenshot is what I wanted to change to.

Attached Files


Edited by ajy0903, 08 November 2007 - 04:25 PM.


#35
ajy0903

ajy0903

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 69 posts
  • Joined 15-June 07
  • OS:Windows 7 x86
Hey.
Hi all.
Thanks for helping me giving advise for making Autorun DVD.
I finally have made it.
Yay~~~~~~~~~.
I know I haven't completed "COMPLETELY", but, like 99% done.
Now days, I'm soooooooooo busy.
So, when I have time, I will post here what I made of screenshot.

Updates: Here you go. I finally managed to have time to upload what i made of. But dont know wether i can put it here or not....... If not, just delete
this post. Ok? I will put them as attachment in zip file.

Attached Files


Edited by ajy0903, 30 December 2007 - 12:15 AM.


#36
mara-

mara-

    Office Integrator Developer

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,179 posts
  • Joined 19-February 07
  • OS:Windows 7 x64
  • Country: Country Flag
I just sow this amazing autorun's so I decided to modify one. I hope original author don't have anything against it. I give him all credit.

This autorun is originally made by nfiniteFX and it is posted here.

Here is same autorun, just a little modified and it's made with latest AutoPlay Media Studio.

Attached File  picture_30122007_184114.jpg   46.03KB   101 downloads
Attached File  picture_30122007_184116.jpg   48.38KB   60 downloads
Attached File  picture_30122007_184120.jpg   40.55KB   48 downloads


Autorun files

Project files - AutoPlay Media Studio 7.0

Enjoy!

Cheers ;)

#37
kof94

kof94

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • Joined 28-November 05
@Mazin

Is there anyway to make your StartCD exit after executing your selection?

Thanks.

Edit: Nevermind, Resource Hacker told me all I needed to know and more :)

Edited by kof94, 05 January 2008 - 05:29 PM.


#38
planoleg

planoleg

    Newbie

  • Member
  • 44 posts
  • Joined 24-March 07
Could you please update the links? They don't work anymore. Otherwise a very nice tutorial

#39
Mr. Shady

Mr. Shady

    Newbie

  • Member
  • 41 posts
  • Joined 22-August 08
Well, this is my Autorun (in Russian):
Posted Image
Sorry for ANY mistakes in my posts - Russian is my native language ;-)

#40
willyeckerslike

willyeckerslike

    Newbie

  • Member
  • 29 posts
  • Joined 25-January 08
Hi Guys. Is it the same process for Vista i.e can I make an autorun menu for Vista the same way as you guys did for XP? Where abouts would I find the text strings in the original setup.exe?

Any help will be much appreciated. Thanks.

#41
JenniferArden

JenniferArden

    Junior

  • Member
  • Pip
  • 97 posts
  • Joined 24-December 06
  • OS:XP Pro x64
  • Country: Country Flag
How can I make the different options display information about the option when the mouse hovers on any option? For example: Install / Upgrade Windows option

Choose the upgrade option to automatically upgrade your current version of Windows. Upgrading preserves your installe dprograms, data files and existing computer settings Choose the New Installation option to replace Windows or to install on a separate disk / partition. Existing programs, data files and settings will be lost.

During upgrade / new installation it is normal for your system to restart a few imes and for the screen to go blank for a short while.

Jen
Core2Quad Q8300, 4GB DDR II, ASUS P5QL-EM M/B, ATI Radeon 6670 1GB DDR 5, 500GB Seagate SATA II HD, Realtek 8CH HD Audio, ASUS DRW-24B3LT DVD 24X Lightscribe, Gigabyte GZ-M2 chassis, 320W ATX PSU, Meisner 1200VA XT1200 UPS, 19" PackardBell Calisto LCD

#42
andrew84uk

andrew84uk

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 123 posts
  • Joined 13-January 06
  • OS:Windows 7 x86
mazin, well done! I love your work. Keep it up. Thanks for the great Autoruns you have created!

#43
deathdragon

deathdragon

    Newbie

  • Member
  • 45 posts
  • Joined 29-September 10
  • OS:XP Pro x86
  • Country: Country Flag

these are the screens to my installer page 1 and page 2
I will be posting a download link if anyone wants the build files, site currently not working
Autoplay media studio 4

Download


the thing is that how do i make my own setup.exe to run windows xp setup




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



How to remove advertisement from MSFN