Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 



Sign in to follow this  
grogers56

Sharepoint Help

Recommended Posts

Hello,

Im having some trouble when I add a new user to a site I get the following error

"The user or users have been added successfully, but there was an error in sending the e-mail message. The server may not be set up correctly to send e-mail. To verify that e-mail is configured correctly, contact your server administrator. "

The thing is, is that alerts and alert setup notification are setup and working correctly. How do these work but the new user function does not. Im incredibly confused. Any ideas would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×